Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Berbecii au parte de evenimente nedorite, Leii renunță la anumite prietenii


Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Berbecii au parte de evenimente nedorite, Leii renunță la anumite prietenii

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 10-16 februarie. Evenimente șoc, lucrurile scapă de sub control.


In articol:

Capricorn

Cum karma este în zodia voastră, puteți avea parte de cumpene existențiale. Vă pot verificate veniturile, deci atenție mare și la pierderi. Posibile controale. Cum Jupiter este într-o poziție delicată pe astrograma generală, puteți avea probleme mari cu justiția. Sau probleme de sănătate, deoarece este și sectorul astral al afecțiunilor cronice. Visează și sănătatea Săgetătorilor. Risc de penitență.

Citeste si: Sâmbătă, la “Bravo, ai stil!” – Tema Galei: “Regiuni”. Maurice Munteanu: “Nadina este paralelă cu noţiunea de stil, de divertisment, de carismă!”


Vărsător

Cum măsura lucrurilor o dă doar harta natală, e bine să știți că nu toți Vărsătorii sunt spirite superioare.

Asta am înțeles la inițierile făcute în Thilanda. Am văzut nativi ai zodiei care nu sunt demni de această țară și au proaste obiceiuri care nu sunt demne de acest semn zodiacal(exp: Monica Macovei, artiști, etc). Pe 10 feb. sărbătorim pe Sfântul Moldovei-Iustin Pârvu, prelat de geniu nemuritor.


Pești

Sănătatea este vizată de tranzitele perioadei dar și raporturile de la locul de muncă. Doar o misiune de viață alesă corect în funcție de astrograma natală vă poate duce pe un făgaș normal existențial. Unii pot trada la locul de muncă(Lilith) cu colegi care nu sunt partenerii lor de viață. Alții pot evolua corect, dacă trăiesc în rugăciune și post. Postul include și abstinența; să vă abțineți de la plăcerile carnale.


Abonează-te pe

Citește și:

De ce unora Dumnezeu nu le dăruiește copii?

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

Ciroza hepatică – Semnele și simptomele care ar trebui să vă trimită de urgență la medic

Bebelușul folosit pentru „piese de schimb”. Această fetiţă a fost adusă pe lume de părinți pentru a salva alte vieți

DESCOPERĂ: Cine este SHURUBEL (Andrei Lăcătuş). Biografie: data nașterii, căsătorie, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa atragi pacea in zilele in care te simti pierduta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri