Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Capricorn- Conjuncţia Lună-Saturn poate să vă vină de hac, dacă aţi făcut vreo mişcare greşită în trecut(credite neachitate, căpuşări, etc). E valabil şi la Săgetător, pe zona financiară. Cei care au fost cuminţi şi disciplinaţi, nu vor avea de suferit. Discipolii sunt la îndemâna oricui. De aceea un cadoul de suflet este o carte sfântă. Aspectul vă poate afecta şi sănătatea, căci Saturn şi Luna nu se înţeleg deloc...

Vărsător- Investiţi în voi şi nu risipiţi banii pe nimicuri. Lilith, alias Luna Neagră vă atenţionează asupra micilor probleme de sănătate(stomatologice, risc de luxaţii, accidente, etc). Sunt lucruri care nu suportă amânare (Marte şi Neptun în Peşti). Micile bucurii de suflet vin de la necuvântătoare. Dragostea este pentru cei care au iubiri spirituale de un nivel înalt, superior. Iubiri savante, care te salvează la greu.

Peşti- Marte şi Neptun din zodia voastră fac aspecte de cuadratură cu Soarele şi Jupiter din Săgetător. Incompatibilităţi aveţi cu Săgetătorii şi Scorpionii. Atenţie la aceştia că vă bârfesc pe la colţuri, că nu sunt sinceri. Se târâie prin viaţă, mai ales dacă sunt spirite inferioare. Nici nu ştiu ce este iubirea, nici nu au învăţat cum este este cu respectul. Atenţie cât cheltuiţi şi, mai ales că puteţi aluneca pe gheaţă.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop bani 2019. Peste unele zodii va cădea norocul de-a dreptul din cer!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

HOROSCOP: Trei zodii plâng în Ajunul Crăciunului. Află de o mare trădare

Cele trei zodii care adoră să facă sex dimineaţa. Nimic nu le stă în cale

Aceste trei zodii vor avea un decembrie magic. Totul în jurul lor se transformă în bine

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri