Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Rac- Tonul şi tonusul săptămânii viitoare le vor da cele două planete aflate în conjuncţie perfectă: Saturn şi Luna din Zodia opusă, cea a Capricornului. Cele două planete nu se agreează, de aceea e bine să fiţi cu băgare de seamă la discuţiile în contradictoriu. Certuri inevitabile în cuplurile incompatibile sau răceală instalată în familie. Unii pot avea probleme de sănătate, deci îngrijiţi-vă că-i musai!...

Leu- Şi voi trebuie să aveţi grijă de sănătate, căci această conjuncţie de care vorbeam de la început va fi în sectorul astral al sănătăţii. Răceală la locul de muncă, cu cei pe care nu-i puteţi suferi. Lucraţi bine în echipă doar cu colegii pozitivi şi compatibili. Unii doresc să schimbe locul de muncă, dacă nu l-au schimbat deja. Luna susţine intuiţia, creativitatea. În special la artiştii Zodiei Leu.

Fecioara- Relaţia cu cei mici trebuie să fie una autentică. Copiii din dotare cer răsfăţ, dulciuri de casă, supiţă, hăinuţe şi zâmbete. Vor alinare şi nu vă deranjează. Bucuriile mici sunt cele mai importante, chiar dacă nu aveţi bănuţi suficienţi. Le puteţi face cadouaşe cu mânuţele voastre dacă sunteţi mici şi desenaţi, decupaţi, pictaţi, teseţi sau tricotaţi frumos. Puteţi face globuleţe şi coroniţe de brad singurei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop bani 2019. Peste unele zodii va cădea norocul de-a dreptul din cer!

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

HOROSCOP: Trei zodii plâng în Ajunul Crăciunului. Află de o mare trădare

Cele trei zodii care adoră să facă sex dimineaţa. Nimic nu le stă în cale

Aceste trei zodii vor avea un decembrie magic. Totul în jurul lor se transformă în bine

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 22 ianuarie 2021! O zodie face prea multe sacrificii pentru persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri