Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Berbec- Conjunctie Lună şi Saturn în Capricorn şi Mercur în mers direct în Scorpion vă sunt favorabile vouă pentru deplasări şi regăsirea cu prietenii. Relaţia cu Divinitatea este şi ea înscrisă în astre. O perioadă bună pentru interviuri, pregătirea perntru examene(urmează sesiunea de iarnă), probe de lucru. Aşa arată horoscopul general, nu cel personal. Atenţie la sănătate şi fiţi chibzuiţi-bani, bunuri

Taur- Mercur în mers direct susţine coşul zilnic. Posibile daruri de la cei dragi, prime de la locul de muncă sau de la şcoală(serbări, Moş Crăciun, etc). Nu vă întindeţi cu cheltuielile, deoarece vin facturile la curent şi gaze. Cei cu dare de mână pot achiziţiona bilete de Sărbători, ca să-şi bucure familia sau, pot face donaţii la cei mai puţin fericiţi ca ei. Un cadou perfect este un căţel abandonat.

Gemeni- Relaţiile matrimoniale compatibile îşi urmează cursul firesc. Cele incompatibile pot avea probleme, chiar dacă Mercur şi-a reluat mersul direct. Unii discută cu asociaţii şi partenerii sociali şi fac proiecte, planuri pentru anul care vine. Alţii se distrează şi uită de problemele celor din jur şi de problemele lor. Copiii ocupă un loc foarte important, deci vă umplu pozitiv tot timpul şi viaţa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri