Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Balanţa- Cadouri vă puteţi face şi singure Balanţelor. Măcar aşa ştiţi că vă luaţi cadoul care vă place şi vi se potriveşte perfect. O hăinuţă de catifea sau de mătase, o pijama, o lenjerie, un parfum. Vă primeniţi casa de sărbători cu obiecte de decor şi de design interior. La luminiţele bradului şi căldură vă puteţi bucura de Sărbători şi puteţi face plăcintuţe sau ce consideraţi voi că este un adevărat hobby  personal.

Scorpion- Steaua de la Răsărit este echivalentă cu cei trei Magi(toţi trei astrologi- bunic, tară, fiu). Ei sunt cei care au urmărit cea mai strălucitoare stea pe Cer şi au urmat-o de au ajuns la iesle, să găsească Pruncuţul Sfânt. Cuadratura lui Mercur din zodia voastră cu Neptun din Peşti aminteşte de faptul că trebuie să urmaţi calea credinţei autentice şi să nu vă debarasaţi de ea. Unii câştigă bine, alţii se abţin...

Săgetător- Două cuadraturi: Soare cu Marte, Jupiter cu Neptun. Cum este zodie triplă(om-animal-armă) e clar că unii care nu judecă aiurea vor avea parte de succes. Cei care au judecat, au bârfit, au făcut rău intenţionat vor plăti cu vârf şi îndesat. Justiţia Divină şi cea Terestră nu iartă! Ambele cuadraturi sunt din Săgetător şi Perşti şi sunt neiertătoare. Incompatibilităţile îşi spun cuvântul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop bani 2019. Peste unele zodii va cădea norocul de-a dreptul din cer!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

HOROSCOP: Trei zodii plâng în Ajunul Crăciunului. Află de o mare trădare

Cele trei zodii care adoră să facă sex dimineaţa. Nimic nu le stă în cale

Aceste trei zodii vor avea un decembrie magic. Totul în jurul lor se transformă în bine

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri