Horoscop Mariana Cojocaru 12 - 18 ianuarie. Cresc tensiunile pentru trei zodii, destin tulburat și vești cumplite la final de săptămână


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Săgetător: Dacă ați parcurs deja acest horoscp, ați văzut că Jupiter este într-o poziție ingrată, chiar de la debut de an. În săptămâna care urmează este perfect conjunct cu Karma Negativă din Capricorn și cu Eclipsa din 10-11 ianuarie a căror efecte se simt mai puternic acum. Mulți aveți dileme cu ce va urma pe termen mediu și lung(carieră, etc), dar deschiderile le văd pe astrograma voastră karmică.

Horoscop Mariana Cojocaru

Peștii pot avea probleme de sănătate


Capricorn:
Ați văzut cum spuneam din lunile octombri/ noiembrie că Eclipsa de final, dar și cea de început de an vor face ravagii? Uitați cum se confirmă previziunile: Incendiul Devastator în Australia, Conflictul SUA-Iran, Incendiiile de la noi, Avioanele care au căzut din Fosta URSS(inclusiv cel Ukrainian din Iran). Cum a pierit în Incendiul din Australia inclusiv o familie numeroasă de români, etc.

Citeste si: Zodiile care își spun adio până la finalul lunii ianuarie

Vărsător: Spiritele Superioare tratează frumos natura și viețuitoarele ei. Acum cu aspectele perioadei și Eclipsa își construiesc trepte spre cer.  Aspectele astrale grele de pe astrograma perioadei de le menționam la celelalte zodii au menirea asă vă pună pe gânduri, dacă ați evoluat corect în funcție de astrograma de la naștere.

Pești- Lilith nu a părăsit încă zodia voastră și face aspect de cuadratură cu Marte din Săgetător: ceruturi, conflicte pe care nu puteți să le gestionați singuri, fără să vă îndrum. Vă pot afecta sănătatea și puteți rămâne fără protecție. Unii pot avea probleme sentimentale; sunt în căutarea unui partener bun de viață și nu știu ce sortiți au înscriși pe karma lor.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri