Horoscop Mariana Cojocaru 12 - 18 ianuarie. Cresc tensiunile pentru trei zodii, destin tulburat și vești cumplite la final de săptămână


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Leu: Marcaje astrale speciale se văd în perioada următoare, care vă pot debusola. Visează relația cu prietenii, anturajul, planul sentimental și relația cu colegii. Unii au de susținut examene, alții nu știu nici măcar dacă au ales drumul corect(studii, școală, sănătate: afecțiuni care vă pot da bătăi de cap, că nu gășiți explicații). La celelate zodii am explicat care sunt planetele implicate(cititi), inclusiv Soarele.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru 2020. Zodiile care vor avea noroc cu carul și zodiile care vor avea un an dificil

Horoscop Mariana Cojocaru

Nativii zodiei Scorpion, între ciocan și nicovală

Fecioara: O nebuloasă greu de pătruns, care vă poate tulbura destinul și evoluția pe termen scurt și mediu. E liniștea dinaintea furtunii. Pentru a o evita, e nevoie să caut soluții pe astrograma voastră personală sau a cuiva din familie(sentimental:compatibilități/incompatibilități). Cariera și locul de muncă sunt alte două domenii de viață. Unii pot avea probleme cu justiția sau amorul.

Balanța: Ați văzut cum o Balanță celebră din Romania a donat pentru Incendiile din Australia? Este vorba de Simona Halep și a și declarat că face acest gest pentru că iubește Australia. Cât a putut ea, nu așa de mult cum pot vedetele de la Hollywood. Aspectele astrale ale perioadei sunt amenințătoare pentru toți, deci trebuie să învățăm să protejăm natura și viețuitoarele ei. Decizii greu de luat…

Scorpion: Marte a ieșit deja din Constelația voastră și este în Săgetător. Cum sunteți între ciocan și nicovală(Eclipsă la final de an 2019 și o alta la debut de an 2020), tensiunile cresc și nu scad. De ce? Pluton este în alinierea de planete din Capricorn și menționam de el de la începutul acestei analize(puteți citi în ce anturaj conflictual este, chiar în rezonanță cu Karma Negativă și acestă Eclipsă).


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri