Horoscop Mariana Cojocaru 12 - 18 ianuarie. Cresc tensiunile pentru trei zodii, destin tulburat și vești cumplite la final de săptămână


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru 12- 18 ianuarie 2020. Cunoscuta astroloagă anunță o săptămână delicată, după ce a avut loc eclipsa din 10- 11 ianuarie. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte și ce sfaturi oferă Mariana Cojocaru: 

Berbec- Săptămâna viitoare este una foarte delicată, pe multe sectoare existențiale: sănătate, familie(sentimental,carieră).

Cum îndrumarea o pot face raportând astrograma generală la cea personală(sau de cuplu), nu am cum să dau sfaturi ultra-generale. Cumpene, datorate cuadraturii Soarelui natal cu Eclipsa care a fost pe 10-11 ian și a cărui efect e mult mai dur după manifestarea ei.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru

Nativii zodiei Rac, perioadă tulbure

Taur: Alinierea de patru planete în Capricorn, la care adaug și Eclipsa care abia a fost pe Axa Karmică vizează afacerile mici sau mari, cariera, sectorul relațional(sentimente, sănătate). Care sunt planetele implicate? Soare, Pluton, Mercur, Saturn(aliniere) și conjuncția lui Jupiter cu Karma Negativă din Capricorn, care vă pot da toate aranjamentele peste cap. Calea o văd pe harta voastră natală

Gemeni: Cum Mercur este în Capricorn în rezonanță cu Karma Negativă, Jupiter, Pluton, Saturn și Soarele(vedeți ce am scris și la Berbec și Taur), e clar că perioada este mai mult decât agitată și la voi. Aveți clar înscris blocaje cel puțin în două sectoare existențiale(zodie dublă). Compatibilitățile sunt foarte importante atât în dragoste, cât și în afaceri. În așa fel încât să nu dați greș.

Inclusiv legat de copii…

Rac: O perioadă grea pentru voi, căci efectele Eclipsei de Lună cu 4 planete aliniate și Jupiter în conjuncție cu Karma din Rac și Capricorn(Zodia Opusă) vă poate băga într-o perioadă tulbure, în care nu puteți repera corect Sensul Vieții. Misiunea Karmică de pe astrograma perioadei nu este una și aceeași cu cea de la naștere. Acolo văd eu cum să vă îndrum corect pentru rezolvarea dilemelor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care își spun adio până la finalul lunii ianuarie

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Horoscop Mariana Cojocaru 5 - 11 ianuarie 2020. Bombă cu ceas pentru trei zodii, tensiuni

Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 12 aprilie 2021! Află ce zodie primește o veste tragică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri