Horoscop de weekend Oana Hanganu, 20-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit un weekend perfect

Astrele ne-au pregătit un weekend perfect pentru a ne gândi mai mult la visurile, idealurile şi planurile noastre de viitor şi pentru a vedea cum le putem transforma în realitate.
 
În weekend, Luna şi planeta Comunicării, Mercur, vor fi în armonie cu planeta Neptun, aflată în zodia Peşti, iar Soarele va fi în armonie cu planeta Acţiunii, Vărsător.
 
Planeta Neptun este, acum în mişcare retrogradă în zodia Peşti şi va reveni la mersul direct în ziua de 24 noiembrie 2018.
Neptun retrograd ne ajută să ne ”amintim” de visuri şi speranţe la care am renunţat, din diferite motive şi să punem mai mult preţ pe sentimentele noastre, dar şi pe intuiţie.
 
Perioadele cu Neptun retrograd sunt excelente pentru a ne redescoperi creativitatea şi puterea de a visa chiar şi la lucruri pe care alţii le consideră imposibil de realizat.
 
Ce anunţă horoscopul de weekend pentru fiecare zodie:
 
BERBEC
Weekend-ul va fi potrivit pentru relaxare şi visare. În plan sentimental, în cuplu se poate reaprinde flacăra pasiunii, iar pentru nativii singuri, apar tentaţii sau revin iubiri din trecut.
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri