Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017. Soarele in Sagetator anunta o perioada dificila pentru zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017.

Rac

Segmentul muncii este foarte bine susţinut din astral, chiar dacă aparent eşti foarte ocupat cu multe şi urgente sarcini de lucru. Însă dozează-ţi eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine să planifici un program de analize şi consultaţii medicale. Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi se conturează discret schimbări definitive. Analizează frecvent ceea ce se petrece în acest segment şi ascultă-ţi vocea interioară. Este vremea să renunţi la relaţiile care funcţionează defectuos şi la colaborările profesionale care dau roade prea puţine.

Cheltuieli pe taxe, facturi, datorii sau pe cumpărături apărute, aparent, din senin.

Leu

Relaţiile sentimentale se luminează începând cu această săptămână. Se conturează discuţii serioase cu persoana iubită, dar şi cu copiii sau despre copii. Este vremea să accepţi schimbările care deja s-au produs pe segmentul amoros şi care sunt ireversibile. Seriozitatea şi implicarea de care dai dovadă în ceea ce priveşte îmbunătăţirile privitoare la relaţiile cu ceilalţi sunt foarte potrivite acum şi vor avea efecte pe termen lung.

La serviciu sunt animozităţi, dar ele sunt regizate demult de către şefi şi colegi. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Ocupă-te pe îndelete de sarcinile tale de lucru şi bazează-te numai pe forţele tale. Acordă atenţie şi sănătăţii.Fecioara

Fecioara

Se întrezăresc discuţii importante cu membrii familiei referitoare la investiţiile patrimoniale şi la relaţiile cu neamurile. Ceea ce se planifică acum pe segmentul familial şi domestic va crea efecte pe termen lung. Relaţiile sentimentale sunt amestecate, astfel că momentele bune alternează cu momentele mai puţin plăcute ţie. Este nevoie să-ţi remodelezi mentalitatea vizavi de iubire şi implicaţiile ei. Dacă cei dragi îţi răspund cu alte monede decât cele pe care le aştepţi tu, înseamnă că pe undeva tu le-ai atras. Detaşează-te şi bucură-ţi sufletul cu un hobby sau cu discuţii amicale cu prietenii. Prudenţă în privinţa sănătăţii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Decembrie 2017 - Minerva iti spune cum stai cu dragostea si banii

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 20-26 noiembrie 2017. Doua zodii sunt sub protectie divina

Horoscop Minerva pentru saptamana 19 - 25 noiembrie: O zodie are norocul vietii, alta pierde tot

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri