Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017. Soarele in Sagetator anunta o perioada dificila pentru zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017.

Balanta

Relaţiile cu membrii familiei sunt de primă importanţă în această săptămână. Discuţii pe teme patrimoniale, pe moşteniri sau pe relaţiile cu alte rude. Există cumva un soi de ruptură între tine şi membrii familiei sau între tine şi tot ce priveşte casa şi familia în general. Îţi poate părea dificil să te concentrezi sau să te ocupi de treburile domestice sau de nevoile membrilor familiei. Şi totuşi vei fi nevoit să o faci.

Cu puţin efort, bunăvoinţă şi deschidere sufletească ai putea rezolva totul foarte bine. Se conturează schimbări majore şi definitive în plan familial şi bine ar fi să iei la cunoştinţă de ele, din timp.    

Scorpion

Se conturează noutăţi financiare benefice pe segmentul banilor obţinuţi din munca proprie. Asta înseamnă ce pot apărea oferte noi de colaborare din care să câştigi mult mai bine ca până acum sau la actualul loc de muncă se poate ivi ocazia să lucrezi suplimentar şi astfel să-ţi sporească salariul.

Totul este să fii atent la oportunităţi şi deschis la schimbare. Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt evidenţiate prin discuţii şi acţiuni comune. Însă, discordia pândeşte în umbră. Poţi avea momente în care să simţi un vid mental, nereuşind să iei decizii sau să participi activ la demersuri intelectuale. Şi călătoriile sunt viciate, deci fii prudent.  

Sagetator

Intri într-o etapă nouă începând cu această săptămână, o etapă benefică în care variantele de a-ţi îmbunătăţi planurile de viitor sunt multiple şi uşor de abordat. Gândeşte-te pe îndelete cum anume vrei să se desfăşoare viaţa ta de acum încolo, visând pur şi simplu cu ochii deschişi. În segmentul banilor obţinuţi din munca proprie există nemulţumiri serioase şi reale. Totuşi provocarea perioadei constă în a învăţa să trăieşti cu strictul necesar pe de o parte. Iar pe de altă parte este vremea să-ţi remodelezi concepţiile privitoare la bani şi la implicaţiile lor. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur, astfel că reţine cele discutate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Decembrie 2017 - Minerva iti spune cum stai cu dragostea si banii

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 20-26 noiembrie 2017. Doua zodii sunt sub protectie divina

Horoscop Minerva pentru saptamana 19 - 25 noiembrie: O zodie are norocul vietii, alta pierde tot

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri