Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017. Soarele in Sagetator anunta o perioada dificila pentru zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017.

Capricorn

Îţi sunt favorizate momentele de discreţie, detaşare de cotidian, de dialog interior. Începe o perioadă în care revelaţiile vor fi abundente şi ar trebui notate. Unii prieteni îţi pot oferi informaţii preţioase, propuneri viabile de proiecte profesionale, dar şi propuneri de a petrece timpul liber împreună prin activităţi recreative. Depinde numai de tine cum gestionezi toate acestea. Selectează ce simţi că îţi este ţie util acum şi pe termen lung. Pe de altă parte, energia vitală este la cote joase, bine fiind să fii prudent şi să-ţi dozezi eforturile. Controlează-ţi stările şi reacţiile faţă de ceilalţi! Există riscul să strici gratuit relaţii şi situaţii bune.

Varsator

Exact cum îţi place ţie, anturajul prietenilor se animă frumos începând cu această săptămână. Sunt şanse bune de a-ţi lărgi acest anturaj, de a lega prietenii deosebite pe termen lung, dar şi de a îmbunătăţi relaţiile cu prietenii vechi care merită acest efort.

În mod special dinspre segmentul profesional vin în preajma ta susţinători, oameni de nădejde alături de care vei putea desfăşura proiecte de anvergură pe termen lung. Însă, tumultul relaţional în care eşti implicat te poate obosi pe de o parte, iar pe de altă parte este posibil să activeze afecţiuni osoase, articulare, afecţiuni specifice pielii sau stomacului. Îngrijeşte-te serios şi conştient!

Pesti

Segmentul socio-profesional se va evidenţia mult şi bine de acum încolo prin întâlniri deosebite cu oameni importanţi, prin modificarea statutului tău socio-profesional sau prin schimbări ce intervin la locul de muncă. Sunt şanse de a obţine aprecierile celorlalţi vizavi de eforturile depuse în câmpul muncii, de a obţine o funcţie de conducere cu multe şi dificile responsabilităţi pe termen lung. Însă este bine să te bazezi numai pe forţele tale, întrucât nu ai acum şi nici în viitorul apropiat, nici prieteni şi nici susţinători. Este vremea să revizuieşti relaţiile cu aceste persoane şi să te retragi din cele nepotrivite.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Decembrie 2017 - Minerva iti spune cum stai cu dragostea si banii

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 20-26 noiembrie 2017. Doua zodii sunt sub protectie divina

Horoscop Minerva pentru saptamana 19 - 25 noiembrie: O zodie are norocul vietii, alta pierde tot

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri