Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017. Soarele in Sagetator anunta o perioada dificila pentru zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017.

Berbec

O săptămână cu multe evenimente sociale. Fie că este vorba despre mediul profesional, fie de cel familial se recomandă prudenţă, răbdare, toleranţă. Observă atent ce se petrece între tine şi persoanele oficiale din preajma ta, observă cum eşti privit de către ceilalţi şi gândeşte-te şi la statutul tău socio-profesional. Este vremea marilor schimbări în sensurile prezentate, dar deocamdată sunt doar adieri sensibile. Relaţiile cu prietenii se evidenţiază prin discuţii şi întâlniri deosebite.

Ţine cont de sfaturile şi opiniile acestor persoane, chiar dacă pe alocuri ceva din spusele sau gesturile lor te deranjează!

Taur

Este bine aspectat segmentul banilor şi bunurilor obţinute prin intermediul altora, mai ales prin intermediul partenerului de viaţă sau al colaboratorilor din mediul profesional. Totuşi ar fi bine să analizezi atent fiecare investiţie, întrucât mai există în preajma ta profitori bune mascaţi cu intenţii bune.

Gândirea şi comunicarea sunt viciate, de aceea în funcţie şi de situaţiile în care te afli, cere sprijinul cuiva de încredere pentru a lua deciziile potrivite sau pentru demersuri intelectuale. De asemenea, călătoriile şi studiile sunt umbrite. Prudenţă dacă mergi în călătorii lungi sau dacă eşti implicat în examene şi interviuri de angajare.

Gemeni

Se conturează cheltuieli fie pe taxe, facturi, credite, fie pentru ceva necesar partenerului de viaţă sau unui colaborator de la serviciu. Foarte bine susţinut energetic este segmentul partenerial, astfel că prin intermediul partenerului de viaţă sau prin cei de afaceri sunt şanse deosebite de a începe o nouă etapă fructuoasă pe termen lung. Totul este să te concentrezi serios pe ceea ce îţi este necesar acum şi care ar putea da roade într-un viitor apropiat. Păstrează în preajma ta numai relaţiile de bună calitate. Pe de altă parte, relaxează-te prin lecturi deosebite, spirituale, vizionează spectacole de teatru, un concert şi dialoghează cu oameni erudiţi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Decembrie 2017 - Minerva iti spune cum stai cu dragostea si banii

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 20-26 noiembrie 2017. Doua zodii sunt sub protectie divina

Horoscop Minerva pentru saptamana 19 - 25 noiembrie: O zodie are norocul vietii, alta pierde tot

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri