HOROSCOP 29 ianuarie. Zodia care trece printr-o perioadă excelentă, mai ales în ceea ce priveşte profesia


Profesorul Radu Ștefănescu ne spune ce zodii vor avea noroc în carieră și ce schimbări majore vor avea loc în general. Nativii din această zodie trec printr-o perioada excelentă, mai ales în ceea ce priveşte profesia şi ascensiunea socială.


In articol:

BERBEC

Graţie beneficei Venus şi dinamicului Marte, domeniul emoţional e avantajat. Ai o vitalitate sporită şi poţi să-ţi promovezi mai uşor interesele. Eşti surprins agreabil de cei din jurul tău.Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul! Pentru unii dintre Berbeci este o zi favorabilă înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă.

Citeste si: Aceste 5 ZODII vor avea CEL MAI BUN FEBRUARIE 2019. Iată LA CE VOR AVEA NOROC!

TAUR

Astăzi, dacă ţi se întâmplă, înseamnă că ţi se cuvine! Conjunctura te pofteşte la trai bun şi mâncăruri alese. Natura ta, convivială şi hedonistă, apreciază climatul acesta boieresc! Nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau din anturaj, din familie, care are cu adevărat nevoie de ajutor. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei în chestiune de cum stă treaba.

Citeste si: Horoscop dragoste săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Cocktail sexy incendiar. Vezi pentru ce zodii

GEMENI

Teoriile tale sunt juste, corecte, dar dificil de aplicat, fie că este vorba de serviciu, afaceri, sau domeniul sentimental. Fii mai simplu, mai direct, ca să fii înţeles de cei din jurul tău!Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, probabil, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri