Harta mondială a bărbăţiei: unde trăiesc cei mai dotaţi bărbaţi şi cine sunt codaşii lumii


Harta realizată de Target Map prezintă prin intermediul unor zone colorate diferit categoria în care intră bărbaţii din diverse ţări, în funcţie de mărimea penisului aflat în stare erectă

Despre asiatici se spune că natura nu a fost prea darnică la capitolul bărbăţie, în timp ce despre africani s-a format deja o legendă referitoare la cât de dotaţi sunt din punct de vedere sexual.

O hartă realizată pe baza unor statistici face lumină în acestă privinţă şi prezintă mărimea medie a penisului aflat în stare erectă în diverse părţi ale lumii.

Harta realizată de Target Map prezintă prin intermediul unor zone colorate diferit categoria în care intră bărbaţii din diverse ţări, în funcţie de mărimea penisului aflat în stare erectă.

Astfel, ţările colorate cu roşu se referă la cele care se încadrează între 16.1 -17. 9 cm, zonele portocalii 14.7-16.1 cm, cu galben 12.9 – 14.7, verde deschis pentru intervalul 10.5-12.9 cm şi verde închis pentru 9.3 -10.5 cm.

Citeste si: Mituri despre cel mai controversat tip de sex. Tu ce ai crezut?

Conform hărţii, reprezentanţii sexului puternic din ţări precum Ghana, Gabon, Jamaica, Haiti şi Nigeria se pot lăuda cu cele mai mari penisuri aflate în stare erectă, graţie celor peste 16 centimetri lungime, notează publicaţia The Sun.

La polul opus figurează India, Thailanda şi Coreea de Sud, cu o medie cuprinsă între 9,3 cm şi 10.5 cm.

Britanicii se situează în categoria de mijloc, la fel ca francezii, germanii şi americanii, cu o medie între 12.9 cm şi 14.7 cm.

Ruşii, brazilienii şi japonezii se situează la limita de jos a clasamentului (verde deschis), dar peste indieni sau thailandezi, care sunt codaşi.

Citeste si: A refuzat să mai facă amor cu soțul ei de 88 de ani, iar bărbatul a părăsit-o. După trei ani, ceva de-a dreptul șocant s-a întâmplat

 

 

 

 

DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Margareta Paslaru VEDETA serii la un eveniment monden. Arata incredibil la 75 de ani si a intors toate privirile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri

Setări confidențialitate