Gogosele din albus! Se fac din doua ingrediente si sunt geniale!


Aceasta reteta simpla este aperitivul perfect: gustos si gata imediat!

 

Ingrediente: Cascaval 250 g, albusuri 4, ulei 200ml
Mod de preparare: Cascavalul ras se amesteca cu albusurile batute spuma. Se obtine o compozitie consistenta din care se formeaza, cu mana umezita, gogoselele care se rumenesc in grasime incinsa. Se servesc fierbinti.
Sursa

Ingrediente: Cascaval 250 g, albusuri 4, ulei 200ml

Mod de preparare: Cascavalul ras se amesteca cu albusurile batute spuma. Se obtine o compozitie consistenta din care se formeaza, cu mana umezita, gogoselele care se rumenesc in grasime incinsa. Se servesc fierbinti.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cea mai controversata relatie a vulcanicului Giani Kirita! Faimosul de la Exatlon s-a iubit in mare secret cu Andreea Tonciu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri