Foarte tare! Cum sa prepari mamaliga-aperitiv! Sigur n-ai mai mancat asa ceva!


Aceasta reteta de mamaliga poate fi servita cu antipasti, cu mezeluri, masline sau branzeturi. E gata in 35 de minute.

 

Ingrediente
225g malai
225g faina
50g zahar pudra
1 lingura praf de copt
225g lampte batut
1 ou mare batut
60g unt topit
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Intr-un vas mare adauga malaiul, faina, zaharul, praful de copt si jumatate de lingurita de sare. Adauga apoi laptele batut si oul. Bate bine. Pune si untul topit si combina. Pune intr-o tava si coace pentru 20 de minute. Lasa la racit in tava timp de 20 minute, apoi transfera pe un gratar. Dupa ce s-a racit, se poate pastra la cuptor sau se poate pune pe gratar.
sursa

Ingrediente

225g malai
225g faina
50g zahar pudra
1 lingura praf de copt
225g lampte batut
1 ou mare batut
60g unt topit

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Intr-un vas mare adauga malaiul, faina, zaharul, praful de copt si jumatate de lingurita de sare. Adauga apoi laptele batut si oul. Bate bine. Pune si untul topit si combina. Pune intr-o tava si coace pentru 20 de minute. Lasa la racit in tava timp de 20 minute, apoi transfera pe un gratar. Dupa ce s-a racit, se poate pastra la cuptor sau se poate pune pe gratar.

sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Anamaria Prodan, topless la piscină! Imaginea care a devenit virală!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri