Flick și Denisa intră în afaceri. „E mult mai mult decât aș fi crezut vreodată că voi primi de la viață!”


Flick și soția sa, Denisa, sunt în al nouălea cer de când a venit pe lume, fiica lor Eva. Însă știați că aceștia au dat startul unei noi afaceri împreună?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cum a început povestea de iubire dintre Flick și Denisa, ce a declarat aceasta despre soțul său, în cadrul interviului, dar și cum s-a schimbat viața acestuia, de când a devenit tătic.

În plus, descoperiți și care este noua afacere a celor doi părinți, toate acestea, chiar din interviul acordat de aceștia, pentru emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

 

Cum a început povestea de iubire dintre Flick și soția sa, Denisa

Flick și soția sa, Denisa, s-au cunoscut în urmă cu doi ani și patru luni, atunci când Denisa avea o școală de dezvoltare personală pentru copii și a intrat în legătură cu Flick pentru a o promova.

De aici până la o frumoasă poveste de iubire, nu a fost decât un pas.

De la prima discuție, care a durat ore întregi, nu mă așteptăm ca a doua zi când m-am trezit, să am mesaj cu <<Bună dimineața!>>.”, a mărturisit Denisa.

La doar trei luni după respectiva conversație, cei doi au avut cununia civilă, pe o plajă din Creta, iar nu la mult timp după aceea, Denisa și Flick au ajuns și în fața altarului, de această dată, în Oradea.

Întreg evenimentul a fost ținut sub discreție.

 „ Nici părinții mei nu au știut. Am ales să trăim lucrurile noi, să ne bucurăm de momentele acestea noi doi, pentru că e mult mai intens totul.”, a declarat soția lui Flick.

flick si sotia

Flick și soția sa, Denisa, sunt în al nouălea cer de când a venit pe lume, fiica lor Eva

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare

 

Cum este Flick, în calitate de soț

Atunci când Denisa a fost întrebată despre cum este soțul său, Flick, chipul acesteia s-a luminat complet, iar cuvintele rostite cu multă iubire și apreciere, nu au încetat să apară.

E mult mai mult decât aș fi crezut vreodată că voi primi de la viață. Chiar am fost foarte plăcut impresionată de el, ca bărbat. Cred că a fost cea mai bună decizie din viața mea. E o persoană romantică, foarte romantică, probabil și datorită faptului că scrie poezii. Flori îmi aduce tot timpul!”, a dezvăluit aceasta.

flick si denisa filcea

Flick și soția sa, Denisa, sunt în al nouălea cer de când a venit pe lume, fiica lor Eva

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ,,Îmi e frică de ce se poate întâmpla, mai ales că știe unde stau”. Denisa Filcea a ajuns la disperare, din cauza scandalului cu fotografa de origine ucraineană

 

Cum s-a schimbat viața lui Flick de când a devenit tătic

Flick a fost un tătic foarte nerăbdător, mai ales pentru că cei doi nu știau dacă Denisa va aduce pe luna o fetiță sau un băiețel. Acest aspect l-a determinat pe Flick să fie alături de soția sa în momentul în care a născut, iar când și-a văzut fiica... a fost dragoste la prima vedere.

Nu știu dacă am stat vreodată mai mult de o oră în altă cameră, decât cu ea. Adică maxim, mă duceam până la magazin, o întâlnire ceva, în rest, stau cu ea și cu Denisa și asta mă bucură foarte mult, pentru că asta ne-am dorit.”, a mărturisit Flick.

Astfel, viața celor doi s-a schimbat radical din momentul în care fetița lor, Eva, a venit pe lume. Cu toate acestea, cei doi păstrează discreția în ceea ce o privește pe aceasta, exact la fel cum au procedat și când au aflat că vor deveni părinți.

flick copil

Flick și soția sa, Denisa, sunt în al nouălea cer de când a venit pe lume, fiica lor Eva

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Flick, ținta criticilor pe internet după ce a devenit tată! Ce i-a spus un internaut

 

Flick și Denisa intră în afaceri

Flick și Denisa   se ocupă și cu mediul online, dar sunt și parteneri de afaceri. Așadar, odată ce au împlinit doi ani de căsnicie, cei doi au dat startul unui nou proiect, împreună.

Ne-am gândit să facem o colecție, să-i spunem așa, capsulă de haine personalizate, pentru cupluri.

Banii pe care-i strângem în urma vânzării cămășilor, îi vom folosi pentru a ajuta copii din orfelinate.”, au spus cei doi.

flick sotie

Flick și soția sa, Denisa, sunt în al nouălea cer de când a venit pe lume, fiica lor Eva

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „M-a certat o femeie”. Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici! Ce a spus soția lui Flick

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Îmi e frică de ce se poate întâmpla, mai ales că știe unde stau”. Denisa Filcea a ajuns la disperare, din cauza scandalului cu fotografa de origine ucraineană

„M-a certat o femeie”. Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici! Ce a spus soția lui Flick

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Așa am simțit.” Florin Piersic Jr. a fost căsătorit timp de o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin. Motivul pentru care nu mai vrea să se căsătorească niciodată
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri