„M-a certat o femeie”. Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici! Ce a spus soția lui Flick

Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici!
Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici!

Soția lui Flick obișnuiește să vorbească foarte des cu urmăritorii din social-media, însă de data aceasta a primit câteva reproșuri din partea lor. Ce subiect a abordat tânăra mămică?

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut și sub numele de Flick, a devenit tată în urmă cu puțin timp. Soția lui, Denisa, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care le aduce bucurii în fiecare zi, și cu care, în mod evident, se mândrește de fiecare dată când are ocazia.

Citeste si: „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu miracolul vieții înmulțind bucuria și dăruindu-ne nu una, ci doua minuni”. Diana Cârlig este însărcinată

Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici!
Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici![Sursa foto: Instagram]

Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici

De urând, Denisa Filcea și-a enervat comunitate de fani de pe rețelele de socializare, în special pe proaspetele mămici, asta după ce a susținut că nu este deloc greu să ai acasă un nou-născut.

Soția lui Flick și-a exprimat părerea cu privire la viața de proaspătă mămică, explicând tuturor faptul că nu înțelege de ce unele femei se plâng, având în vedere că ei îi este foarte ușor să se descurce cu cea mică.

Mai multe mămici s-au simțit vizate și i-au răspuns negativ, însă reacția vedetei nu a întârziat să apară.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„M-a certat o femeie, proaspătă mămică, printr-un comentariu pe canalul meu de YouTube, că ceea ce povesteam despre experiența noastră în calitate de părinți nu este real și că, de fapt, primele săptămâni cu un nou născut sunt grele (motivele ei ar fi: alăptatul și nopțile nedormite).

NU, nu mi se pare greu să mă trezesc de două sau trei ori pe noapte să-mi hrănesc fetița și să mă joc cu ea până adoarme la loc sau pur și simplu să o țin în brațe pentru că așa își dorește ea. ADOR! Și am fost binecuvântată cu o fetiță foarte cuminte.

Probabil faptul că am fost liniștită pe perioada sarcinii și faptul că este liniște în familia noastră se regăsește și în starea ei de spirit.

NU, nu mi se pare greu să o alăptez, din contră, este ceva magic, un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte, un sentiment care îmi umple sufletul de bucurie amestecată cu magie.”
, și-a început Denisa Filcea mesajul.

Citeste si: Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă! Ce dezvăluiri a făcut actrița: „E frumos să ai un copil mic în casă”

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici!
Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici![Sursa foto: Instagram]

Denisa Filcea: „Să încetăm să ne plângem”

De asemenea, aceasta le-a transmis urmăritorilor care consideră că este foarte dificil să crești un copil să nu se mai plângă, asta pentru că a fost alegerea lor să îl aducă pe lume și știau la ce trebuie să se aștepte.

„NU mi se pare greu să am grijă, indiferent ce presupune, de un suflet pe care eu l-am vrut în viața mea.

Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și cred că ar trebui să ne bucurăm și să fim recunoscători până la Dumnezeu pentru binecuvântarea primită și să încetăm să ne plângem de tot ce înseamnă asta.

Îmi pare rău dacă sunt mămici care simt că nu mai pot, însă alegerea bărbatului potrivit în rol de tată pentru copiii noștri este un pas extrem de important! Nu doar pentru ajutorul propriu-zis, dar mai ales pentru cel psihic”, a mai spus soția lui Flick.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Haziran și Luis Gabriel au devenit, oficial, părinți! Iubita artistului a născut un băiețel perfect sănătos

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Ce declarații a făcut artistul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies