„Cuvintele mi se par neputincioase...” Laura Cosoi mărturisește cum a fost a treia naștere


Pe 23 iunie, Laura Cosoi a devenit mamă de fată pentru a treia oară. Vedeta a născut natural și a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, fotografii cu micuța.


In articol:

Laura Cosoi a adus pe lume, la vârsta de 40 de ani, o fetița frumoasă și perfect sănătoasă, pe nume Lara. Vedeta le-a povestit fanilor toate detaliile despre fericitul eveniment, pe blogul ei.

Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează o familie fericita. Cei doi au împreună trei fiice: Ana Rita, Vera Maria și mezina, Lara. Acasă, Rita și Vera și-au așteptat nerăbdatoare sora. Laura și Cosmin au o relație foarte strânsă, iar vedeta este foarte recunoscătoare pentru faptul că soțul ei i-a fost alături la naștere: „De această dată, Cosmin a putut fi alături de mine, ceea ce a contat foarte mult.

Este un suport emoțional extraordinar și în plus, se pricepe să creeze atmosfera! A pus muzică pe toată perioada travaliului și, la fel că în momentul nașterii Verei, am ascultat imnul Ave, Maria!”

„Cosmin a putut fi alături de mine, ceea ce a contat foarte mult”, a declarat Laura Cosoi

laura cosoi sot

Soțul Laurei Cosoi

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, fotografie de colecție cu cele trei fetițe și mama sa! Cum arată Ligia Cosoi

Cum a decurs nașterea Larei

Din fericire pentru frumoasa actriță, și a treia naștere naturală a decurs fără probleme. Laura  spune că a treia naștere a fost asemănătoare cu prima, deoarece la nașterea Verei, fetița mijlocie, travaliul a durat aproape o zi întreagă.

laura cosoi copii

Copiii Laurei Cosoi

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață. Cum a văzut relația cu Smiley: „Deja eu mă simțeam bărbatul”

„Lara s-a născut aproape de 40 de săptămâni. A fost super docilă în sarcină și pot spune că aproape nu m-a deranjat.

Contracțiile s-au declanșat pe 23 iunie, noaptea, în timp ce dormeam, dar a mai durat până am mers la maternitate. Oricum, îmi propusesem să stau o parte din travaliu acasă și, în plus, am vrut să mă conving că durerile acelea chiar anunță nașterea.

Începând cu ora 6 dimineața, contracțiile au devenit intense și mai regulate, la fiecare 10 minute, așa încât pe pe la 7.30 am sunat moașa, pe Adina Crăciun, să o anunț că în scurt timp urmă să pornim spre maternitate. Am ajuns la maternitate în jur de 10, am făcut formalitățile de internare, dar și test rapid covid atât eu cât și Cosmin, apoi am intrat la consultație.

Radu Dragomir, medicul de gardă, a văzut că Lara era bine poziționată, iar dilatația era de 7, adică nașterea era aproape. Am urcat în rezervă să mă pregătesc, apoi imediat am intrat în s ala de nașteri în jur de 11.15.

Dacă ar fi să compar cele trei nașteri, aceasta a fost ceva mai asemănătoare cu prima, doar că de dată asta nu mi s-a rupt apa. Atât la Rita, cât și la Vera mi s-a rupt apă acasă și apoi au început contracțiile, iar acum a fost invers. La Vera însă am stat într-un travaliu ceva mai lung, aproape 24 de ore, dar suportabil, pe când la Rita și la Lara a durat totul cam 2 ore și jumătate, mă refer la contracții puternice și expluzie.. ”, a declarat Laura Cosoi.

„Până la urmă, m-am ținut de cuvânt: la ora 12.03, a venit pe lume Lara, o fetiță de notă 10,”, spune Laura Cosoi

Citeste si: Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță! Prima fotografie cu bebelusul

Bebelușul frumoasei actrițe a primit nota maximă la naștere, având   50 de cm și 3.450 de kg.

Lara a fost super scumpă în momentul primei întâlniri. A plâns un pic, apoi s-a atașat imediat la sân. Cuvintele mi se par neputincioase să descrie cât de dornică eram să o cunosc, să o ating și să o miros – acel parfum inconfundabil de bebeluș nou-născut, miros de puritate.

Am început alăptarea încă din maternitate. S-a declanșat colostru încă de pe masă de naștere când Lara s-a atașat, apoi am ținut-o la san toată noaptea. A două zi eram ruptă de oboseală, dar a meritat efortul căci sănii deja erau tensionați și începea să se declanșeze lactia. De când am ajuns acasă, copilul se hrănește fără probleme numai la san. Știu că multe mămici se chinuie în prima perioada și exact așa am fost și eu la prima experiență, dar pot doar să va incuranjez să nu cedați să va ascultați atât instinctul, cât și corpul”,  a scris Laura Cosoi pe site-ul ei, lauracosoi.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Laura Cosoi, fotografie de colecție cu cele trei fetițe și mama sa! Cum arată Ligia Cosoi

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață. Cum a văzut relația cu Smiley: „Deja eu mă simțeam bărbatul”

Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

Cum reușește Laura Cosoi să își mențină silueta de invidiat în timpul sarcinii: „Mă simt în forma mea desăvârșită de femeie”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară: „Am trecut de la agonie la extaz”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri