Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Ce declarații a făcut artistul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”

Pepe a devenit tată pentru a treia oară!
Pepe a devenit tată pentru a treia oară!

Cunoscutul artist a devenit tată de băiat în urmă cu foarte puțin timp. Ce declarații a făcut, acum că familia lui s-a mărit cu încă un membru?

Pepe este în al nouălea cer de fericire! Partenera lui de viață, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, despre care artistul a vorbit în urmă cu scurt timp. Cum se simte în postura de tată de băiat?

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reacție după ce a născut iubita lui Laurențiu Reghecampf

Pepe a devenit tată pentru a treia oară!
Pepe a devenit tată pentru a treia oară![Sursa foto: Instagram]

Pepe a devenit tată de băiat!

Pepe traversează o perioadă extrem de fericită! Iubita lui, Yasmine Ody, i-a dăruit în urmă cu doar câteva zile un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Frumoasa brunetă a născut la o clinică privată din București, iar micuțul a cântărit la naștere nu mai puțin de 2.750 de grame.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos.”, a spus Pepe.

Prezentatorul de televiziune nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre ceea ce se petrece în viața lui personală, alegând să stea oarecum departe de ochii curioșilor.

„Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a mai adăugat el.

Citeste si: Ce trebuie să cumpere nașa la botez. Care este lista de cumpărături?

Pepe a devenit tată pentru a treia oară!
Pepe a devenit tată pentru a treia oară![Sursa foto: Instagram]

Ce nume va purta băiețelul lui Pepe?

Cunoscutul artist a dezvăluit, chiar înainte de marele eveniment, că cel mic îi va purta numele, motiv pentru care este foarte mândru.

„Vine și Pepe... tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara pe atunci artistul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum îți marchează viața ziua în care te-ai născut

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna octombrie

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies