,,Îmi e frică de ce se poate întâmpla, mai ales că știe unde stau”. Denisa Filcea a ajuns la disperare, din cauza scandalului cu fotografa de origine ucraineană


Denisa Filcea și fotografa de origine ucraineană nu sunt deloc în relații prea bune, iar soția ,,Domnului Rimă” consideră că femeia de la botezul Evei a premeditat acest scandal.


In articol:

Vedeta este de-a dreptul speriată, deoarece fotografa are foarte multe detalii despre ei, mai ales adresa. Iată ce a declarat în legătură cu cele întâmplate!

Denisa, Flick și micuța Eva

Denisa, Flick și micuța Eva

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare

Denisa Filcea a ajuns la disperare

Scandalul dintre Denisa Filcea și fotografa este încă în desfășurare, iar fiecare are versiunea ei, după ce fotografa a acuzat-o pe rețelele de socializare pe soția „Domnului Rimă” că nu și-a respectat înțelegerea, având în vedere suma de bani pe care trebuia să o primească, Denisa Filcea a venit cu o altă poveste.

Vedeta este de părere că fotografa a apelat la hackeri și i-a suspendat contul.

Ea avea o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare, iar pagina ei de Instagram a fost închisă, la scurt timp după ce scandalul dintre cele două a început.

„A apelat, nu știu, la hackeri, nu știu la cine și mi-a suspendat contul pe motiv că prestația mea din online nu urmărește criteriile comunității. Eu nu am postat nimic, n-am făcut nimic, eu nici măcar nu m-am apărat pe contul meu de Instagram, după ce ea a făcut postarea ”,

a mărturisit Denisa Filcea pentru CanCan.

Soția ,,Domnului Rimă” a mai declarat că ea nu a făcut nimic, în afara de faptul că a șters comentarii de la oameni care au văzut doar parte ei de poveste și dintr-o dată i-a  fost suspendat contul de Instagram. Fotografa a făcut publice imagini cu copilul Denisei nou-născut, fără permisiunea lor.

„Eu n-am zis nimic, n-am făcut nimic, doar am șters niște comentarii de la oameni care au văzut doar partea ei de poveste și dintr-o dată mi-a fost suspendat contul de Instagram. A făcut publice fotografii cu copilul meu nou-născut, care, evident, nu este major, fără permisiunea noastră”, a mai declarat Denisa Filcea.

Citeste si: Cine este soția lui Flick. "Este un pas important pentru mine și soțul meu”

Ce a mai declarat Denisa Flicea

Vedeta a mărturisit faptul că fotografa, în postarea respectivă, a menționat faptul că ar fi în războiul pe care l-a început ea și că Denisa refuză să intre.

„Ea, în acea postare, a menționat faptul că ar fi în război pe care l-a început ea și în care eu refuz să intru, dar eu simt nevoia să mă atac în primul rând pentru că am responsabilitatea creșterii unui copil și știi cum e, tot ce apare va rămâne în online și nu vreau, peste ani, să rămână în neant care a fost adevărul de fapt”, a spus Denisa Filcea.

Soția „Domnului Rimă” a mai declarat și faptul că este atacată din toate părțile. Fotografa a contactat brand-uri și le-a cerut să nu mai lucreze cu ea, a făcut publice fotografiile cu copilul din cadrului evenimentului, care a fost unul intim.

„Mă atacă pe toate părțile, Instagramul e una, a contactat branduri și le-a cerut să nu mai lucreze cu mine și a vorbit foarte urât despre mine brandurilor respective, a făcut publice fotografiile noastre, fotografiile din cadrul evenimentului nostru intim, eveniment privat, fotografii cu copilul meu nou-născut, care evident, nu este major, fără permisiunea noastră. Legea interzice postarea fotografiilor minorilor în spațiul public fără acordul părinților. Eu și Sebastian am hotărât, din motive de siguranță, să nu postăm fața copilului nostru în mediul online, ea a făcut asta, mi-a expus copilul, mi-a încălcat dreptul la intimitate și la viață private”, a mai declarat soția „Domnului Rimă”.

Fotografa a postat imagini din casa Denisei, nu de pe stradă, iar soția lui Flick a menționat faptul că primește poze de la botez de la oameni străini.

„Ea a postat fotografii din casa mea, nu de pe stradă. Și nici de pe stradă nu ai voie, pentru că vorbim despre un minor. Dar a postat fotografii din casa mea, cu familia mea, toată lumea le are, primesc poze de la botez de la alți oameni. Link-ul pe care mi l-a dat mie l-a publicat în mediul online, nu știu unde, ea pe mine m-a blocat. Atât de asumată e în ceea ce face, încât, înainte să facă postările în care mă denigrează cu minciunile astea în mediul online, m-a blocat și pe mine și pe soțul meu.

 

Eu, în țara mea, acum sunt batjocorită de un străin și nu am ce să fac. Îmi e frică de ce se poate întâmpla mai ales că ea știe unde stau și la cât de malefică e, mă pot aștepta la orice.

Înainte să știu că sunt atât de publice fotografiile, când am primit primele fotografii cu Eva, eu am sunat-o.

Nu mi-a răspuns, i-am scris un mesaj în care i-am spus că o rog frumos, când are două minute, să vorbim ca două femei mature. ”, a mai spus Denisa Filcea.

Denisa, Flick și micuța Eva

Denisa, Flick și micuța Eva

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Flick. "Este un pas important pentru mine și soțul meu”

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Flick şi soţia lui vor deveni părinţi pentru prima oară! "Cea mai mare realizare a cuplului nostru"

Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri