Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”


Emilian este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști de la noi din țară. Însă știați de la ce vârstă a avut acesta primul contact cu muzica?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Emilian, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în muzică și de ce preferă să își țină viața personală, privată.

 

Cine este Emilian

Emilian, pe numele său întreg, Emilian Mihai Nechifor, are frumoasa vârstă de 26 de ani, iar cu toate acestea, deși este considerat în artist tânăr, deja face parte din categoria celor profesioniști. Acesta a urmat cursurile de chitară clasică și pian ale Liceului de Muzică din Iași, iar odată cu trecerea timpului, Emilian a urmat și Conservatorul, din București.

Acesta este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști din România, datorită melodiilor sale care au un succes răsunător, chiar dacă le interpretează singur sau în colaborare cu diferiți alți artiști, printre care se numără și colaborările sale de succes cu  Theo Rose sau Connect-R.

Pe lângă cariera sa muzicală, Emilian a participat de-a lungul timpului și la diverse emisiuni televizate, printre care se numără și una de muzică, acolo unde a reușit atât de mult să impresioneze jurații, dar și telespectatorii cu talentul său, încât a ajuns până în semifinală, dar

și alta la care este concurent în prezent, o emisiune în care va interpreta nenumărați artiști atât de la noi din țară, cât și din afară.

Citeste si: Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

emilian varsta

Emilian este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

Emilian este pasionat de muzică încă din copilărie

Pasiunea pentru muzică a artistului  Emilian a început încă de la vârsta de 5 ani, atunci când a avut primul contact cu muzica, ulterior urmând să participe la nenumărate concursuri pentru copii din România, pe care le-a și câștigat. Acesta a cântat și alături de sora sa, iar la vârsta de 10 ani, Emilian a participat la un alt concurs, însă de această dată în Moscova, acolo unde a și câștigat marele premiu. La vârsta de 12 ani, acesta a susținut primul său concert în Sicilia, în cadrul unui festival de muzică, bineînțeles, tot pentru copii.

Odată ce a ajuns la o vârstă mai înaintată, artistul Emilian s-a alăturat echipei lui Smiley, prin intermediul căreia a reușit să lanseze nenumărate single-uri, printre care se numără și „Iubește-mă”, „O mie de inimi” și „Unde”, piesă în colaborare cu artista Ruby.

Fac orice e legat de muzică, adică am scris și partituri. Toate partiturile de la Șatra Benz și de la Killa Fonic(…) Dacă îmi face plăcere să fac un lucru cu cineva, îl fac indiferent de bani.

Dacă vine cineva să facă o piesă cu mine și poate nu e cunoscut și vrea să facă cu mine pentru că sunt un pic mai cunoscut decât el și e o piesă foarte mișto, pe care o simțim și care ni se potrivește, de ce nu?!”, a mărturisit Emilian.

Citeste si: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

emilian studii

Emilian este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

Emilian prefer ă să își țină mai discret ă, viața personală

În ceea ce privește viața sa personală, Emilian face parte din categoria de artiști care preferă să se ferească de lumina reflectoarelor, din acest punct de vedere. Astfel, acesta nu obișnuiește să dezvăluie prea multe detalii despre viața sa privată.

„Am avut o perioadă o muză, după care am rămas singur și aia a fost! Nu țin neapărat să îmi spăl rufele în public. Profesia e profesie, viața privată e viață privată. Dar nu aș face niște compromisuri pentru un succes foarte mare. Nu știu… să încep acum să mă folosesc de familie, iubită, sau orice altceva pentru succes.

Dacă e ceva, de exemplu, mă duc la mama și îi zic să facem o emisiune împreună, să vorbim despre rețete și tu să faci prăjituri în timp ce eu cânt la chitară e ok. Nu e o chestie de a folosi o persoană” , a declarat artistul Emilian.

Citeste si: Cine este Feli. „E varianta mea masculină”

emilian de la te cunosc de undeva

Emilian este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri