Cine este NICOLAI TAND. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”


Iată în articolul de mai jos cine este Nicolai Tand, câți ani are și cu cine este căsătorit celebrul bucătar, noul concurent de la Dancing on Ice Romania.


In articol:

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Vezi mai jos cine este Nicolai Tand și cum a atins succesul în România, dar și peste hotare.

Nicolai Tand s-a născut în 12 aprilie 1974 și a crescut în satul Rozavlea, în Maramureș. Iar dacă lumea îl știe drept Nicolai, ei bine, în buletin este Niculai.

„Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”, dezvăluia el la o emisiune radio moderată de Andreea Esca.

Cine este Nicolai Tand

Citeste si: CITEȘTE: Cine este IRINA FODOR, prezentatoarea emisiunii "Chefi fără limite"

Citeste si: CITEȘTE: Cine este IULIA ALBU. Biografie: data nașterii, vârstă, copilărie, căsătorie, carieră, relație actuală

Cum a arătat copilăria lui Nicolai Tand

Acesta a avut o copilărie extrem de frumoasă, de care își amintește cu drag, ori de câte ori are ocazia. Telespectatorii au putut afla cât de apropiat era de părinții săi, dar și cât de implicat era în muncile fizice de la țară, atunci când a participat la emisiunea lui Marin Barbu:

„Aici fac multe lucruri pe care în viața de zi cu zi nu mi le mai permit, pentru că nu mai am timp. Mama mă punea să plivesc și apoi să rup roșiile. Mă simt ca un copil într-un magazin de jucării, îmi vine să le culeg pe toate. Lucrurile pe care le fac cu Nea Mărin îmi aduc aminte de copilărie. Îmi fac foarte bine, e ca un fel de terapie”, afirmă acesta.

După vârsta majoratului, Nicolai Tand a decis să cunoască succesul peste hotare, așa că a plecat în Franța, dar a lucrat și în Anglia și America.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. Biografie: data nașterii, studii, carieră, relații, copii

„La 20 de ani am plecat din România ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat în biserici. Nimic nu m-a descurajat! Maria, am ajuns, din Nicolai, românul bun la toate în restaurantele din Franţa, director general. Aveam mai mulţi prieteni în Franţa, i-am chemat acasă şi le-am făcut sarmale, o oală de 20 de litri. Şi le-am pus şi cârnaţi româneşti... La început, au fost sceptici. Apoi, s-au bătut pe ele, au mâncat toată oala, nici n-am mai avut timp să gust.“, povestea Nicolai Tand pentru clickpoftabuna.

Pe vremea când locuia la Paris, s-a însurat cu o franțuzoaică, de care a divortat trei ani mai târziu, în 2000. În acea perioadă, Nicolai era șef de sală la un renumit restaurant parizian.

„Nu ştiu de ce... În inima mea, în sufletul meu e Parisul. Îmi place Parisul. Am vrut să stau în Anglia, nu mi-a plăcut. Am plecat în America. După două săptămâni eram înapoi. Parisul mi-a intrat în suflet. La Paris e ca şi când plec în Maramureş, sincer. Eu aş trăi între Maramureş, Paris şi Bucureşti”, mai spune Nicolai Tand, care de câteva ori pe săptămână gătește în bucătăria unui matinal tv.

Sotia lui Nicolai Tand

Nicolai Tand este casatorit cu Monica

[Sursa foto: Facebook]

Soția lui Nicolai Tand

După ce s-a întors în ţară, Nicolai s-a căsătorit cu Monica Balaj, fost model de succes, pe care a cunoscut-o în Franţa. Ea a lăsat tot acolo şi l-a însoţit în România. Au împreună doi copii frumoşi: Ilona şi Iancu. Cei doi au făcut cununia religioasă în 2018, pe plaiurile natale unde Nicolai Tand a copilărit.

„Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş“, a povestit Nicolai. „Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine“, a mărturisit el.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este SORE. "Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”

Chef Nicolai Tand biografie

Chef Nicolai Tand  s-a născut în Maramureș

[Sursa foto: Facebook]

„E important să avem și timpul nostru, doar noi doi fără copii, pentru binele cuplului, pentru binele tuturor. E o chestie de zi cu zi, nu ceva ce ai dobândit și asta e. E o muncă permanentă, nu pot să zici gata, m-am căsătorit, am copii, e al meu. Nu se poate așa ceva. Respectul este foarte important într-un cuplu”, a declarat Monica în cadrul unui interviu.

Înainte de Monica, Nicolai Tand a avut o relație de scurtă durată și cu Iulia Vântur, însă drumurile celor doi s-au despărțit.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERA: Cine este Nicole Cherry. Biografie: data nasterii, cariera, cine este iubitul ei

Avertisment șocant pentru toți românii: ”Închideți gazele și lumina!”. Ce se va întâmpla

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Cine este MIOARA VELICU. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări"

Cine este DRAGOȘ PETRESCU. "Am început acel restaurant cu 60 de locuri în care, în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Un mire și o mireasă nu și-au servit invitații de la nuntă cu absolut nimic! Motivul de necrezut pentru care au recurs la acest gest
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri