Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”


Cristian Iacob este un cunoscut actor român și se află pe lista celor mai îndrăgite personalități de la noi din țară. Află tot ce nu știai despre viața și cariera acestuia.


In articol:

Cu toate că apare foarte des pe micile ecrane, nu mulți știu cine este cu adevărat Cristi Iacob, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Are o carieră de invidiat și o soție cu care împărtășește aceeași pasiune și anume actoria.

Citeste si: Cine este PAULA CHIRILĂ. "Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a spus sufletul”

Cine este Cristi Iacob

Cine este Cristi Iacob

[Sursa foto: Facebook]

Cine este Cristi Iacob

Cristian Iacob s-a născut pe data de 18 octombrie 1968, la Galați și a avut o copilărie plină de aventuri și foarte frumoasă.

Acesta și-a divinizat mama, cea care a lăsat o amprentă profundă în educația și personalitatea lui. Despre tatăl actorului nu se cunosc foarte multe detalii, dar cert este că a lipsit o bună parte din copilăria sa. Pasiunea pentru actorie a împărtășit-o cu mama sa, prima căreia i-a spus că vrea să devină la fel ca Chaplin, atât de amuzant încât să reușească să facă un public întreg să râdă.

„Îmi aduc aminte şi că prima mea compunere din clasa I a fost despre cum vreau să mă fac actor ca Chaplin sau bufon la circ. Alea au fost primele mele cuvinte, după bastonaşe. Aveam şi un complex de înălţime, caraghios, bineînţeles, pentru că eu credeam că actorii trebuie să fie înalţi. Fiind copil de plasticieni, eram trufaş însă, şi mă gândeam: „Dacă voi sunteţi artişti, trebuie să fiu şi eu neapărat”, a spus Cristi Iacob în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

Încă de la o vâsrtă foarte fragedă a pornit pe drumul artistic. Cristi Iacob a făcut cinci ani de vioară, fiind îndrumat de mama sa, profesoară la vremea respectivă la Liceul de Muzică şi Artă Plastică din Galaţi: „A fost o disciplină şi o educaţie spartană destul de importantă pentru devenirea mea ulterioară”.

Citeste si: Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cine este Cristi Iacob

Cine este Cristi Iacob

[Sursa foto: Facebook]

Cariera lui Cristi Iacob

Cristian Iacob a absolvit Institutul Național de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București în 1992, iar de-a lungul carierei sale a câștigat o mulțime de premii și distincții.

A reușit să obțină titlul de cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea rolurilor Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam în spectacolul „Trei gemeni veneţieni” de Antonio Collalto, în anul 2015.

De asemenea, a câștigat premiul pentru interpretare masculină pentru rolul Matei din filmul „În film la Nașu’” și premiul „Makhila de bronz”, pentru rolul Pepe din filmul „Pepe și Fifi”.

Citeste si: Cine este BIANCA ANDREESCU. "Uneori am simţit că purtam toată greutatea lumii pe umerii mei"

Cine este Cristi Iacob

Cine este Cristi Iacob

[Sursa foto: Facebook]

Cu cine este căsătorit Cristi Iacob

Actorul Cristian Iacob este căsătorit cu soția lui, Gabriela, de mai bine de 12 ani de zile. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate, solide, dar și discrete cupluri din câte există la noi în țară. Cristian și Gabriela s-au cunoscut la repetiții pentru prima oară, iar de atunci au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt. A fost dragoste la prima vedere, spune Cristi Iacob, iar căsătoria cu soția lui l-a făcut să își dea seama că o femeie reprezintă cel mai de preț dar pe care l-ar putea primi vreodată un bărbat.

„Ne-am cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei, de la Constanța. Dragostea se face, nu se zice. Niciodată n-am fost misogin, mai degrabă misandrinist. Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit. Să fie clar: nu e perfect, dar nu pot pretinde perfecțiunea de vreme ce eu nu o dețin.

Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie „beton. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei!

Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă”, a dezvăluit Cristi Iacob pentru VIVA!.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Șerban Copoț. „Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au divorțat? : „Știu, aș fi vrut”

Cine este CRINA MARDARE. „Se munceşte foarte mult, vin cu lecţia deja învăţată"

Cine este Șerban Copoț. „Când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Florin Salam a fost externat după ce a fost infectat cu Covid-19. Cu cine a fost suprins la scurt timp
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri