Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

cine este feli

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Însă știați cum a devenit aceasta cunoscută?

Aflați din rândurile următoare cine este artista Feli, dar și cum a ajuns aceasta să aibă parte de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și cum și-a cunoscut iubitul cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire, dar și cum a fost ales numele fetiței lor.

 

Cine este Feli

Feli sau Fely, așa cum este numele său de scenă, este nimeni alta decât Felicia Donose (numele său întreg), care s-a născut pe data de 15 iunie în Sebeș, Județul Alba. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 36 de ani. Aceasta este cântăreață și compozitoare care a devenit cunoscută din momentul în care a participat în anul 2012, la o emisiune de muzică, de tip concurs.

Cu toate acestea, Feli a debutat în domeniul artistic de muzică, încă din adolescență. La acea vreme, artista devenea atât vocea, cât și compozitoarea unei trupe pop-rock, denumită “Aliens”. Aceasta a colaborat de-a lungul timpului cu nenumărați artiști, iar printre aceștia se numără și Edi Schneider, cel care este cunoscut și ca Dj Phantom, dar și cu Grasu XXL, Puya și Guess Who.

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

feli wikipedia
Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Feli a evoluat din ce în ce mai mult în cariera sa muzicală

Pe lângă faptul că aceasta a participat la emisiunea-concurs precizată anterior, în anul 2012, acolo unde aceasta a făcut parte din echipa artistului Marius Moga, reușind să ajungă până în semifinale, succesul său a continuat și în anul 2014,

atunci când Feli a hotărât să facă parte din echipa HaHaHa Production, pentru a lucra la propriul său proiect muzical. Astfel, în luna octombrie a anului 2014, artista a reușit să lanseze primul său single din carieră, denumit "Cine te crezi".

Apoi în anul 2015, artista Feli a încântat publicul larg cu piesa denumită "Gelozia", în colaborare cu artistul Speak, piesă care a reușit să strângă peste 3.5

milioane de vizualizări pe YouTube. Un alt succes de-al artistei a fost reprezentat și de piesa lansată mai spre finalul anului 2015, cea denumită "Creioane colorate". De atunci au urmat numai piese de succes, iar artista Feli s-a bucurat de o evoluție formidabilă. 

Citeste si: Cine este SORE. "Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”

nume real feli
Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

Artista Feli este mândră de frumoasa sa familie

Deși tatăl fetiței sale nu iese prea des în lumina reflectoarelor, artista  Feli a povestit cum s-au cunoscut. Se pare că totul a început când aceasta cânta la o nuntă, iar iubitul său era invitat la respectiva nuntă, iar deși acesta nu o cunoștea pe artistă, fiind stabilit de trei ani în străinătate, la acea vreme,

destinul a făcut ca cei doi să trăiască în prezent o frumoasă poveste de iubire.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă 15 lei- stirilekanald.ro

Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ă sta o să fie tatăl copilului meu , a povestit Feli cu ceva timp în urmă.  E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă , a declarat artista.

Astfel, la scurt timp după ce aceștia au avut o relație la distanță, iar iubitul său s-a întors în România definitiv, Feli a rămas însărcinată. Artista a povestit că iubitului ei nu îi plăcea atât de mult numele de “Luna” pentru fiica lor, motiv pentru care cei doi au ales ca fetița lor să aibă două nume.

Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetiţa mea să o cheme Luna. Cumva şi influenţată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern şi căutat. Aşa am simţit să o numesc. Şi Cătălin rezona şi nu, cu Luna. Dar a spus „dacă tu aşa ai visat de mică, nu pot să îţi iau bucuria asta, atunci o va chema Luna’. Aşa că o va chema Nora Luna ”,  a declarat artista Feli.

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

feli varsta
Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Emma Ștefan. „Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă”

 


Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Imagini IMPRESIONANTE cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe. Femeia care i-a dat viață vedetei era o ADEVĂRATĂ divă

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Un nou val de praf saharian vine în România. Ce recomandă specialiștii

Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă 15 lei


Cookies