Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„


Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Însă știați cum a devenit aceasta cunoscută?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este artista Feli, dar și cum a ajuns aceasta să aibă parte de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și cum și-a cunoscut iubitul cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire, dar și cum a fost ales numele fetiței lor.

 

Cine este Feli

Feli sau Fely, așa cum este numele său de scenă, este nimeni alta decât Felicia Donose (numele său întreg), care s-a născut pe data de 15 iunie în Sebeș, Județul Alba.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 36 de ani. Aceasta este cântăreață și compozitoare care a devenit cunoscută din momentul în care a participat în anul 2012, la o emisiune de muzică, de tip concurs.

Cu toate acestea, Feli a debutat în domeniul artistic de muzică, încă din adolescență. La acea vreme, artista devenea atât vocea, cât și compozitoarea unei trupe pop-rock, denumită “Aliens”.

Aceasta a colaborat de-a lungul timpului cu nenumărați artiști, iar printre aceștia se numără și Edi Schneider, cel care este cunoscut și ca Dj Phantom, dar și cu Grasu XXL, Puya și Guess Who.

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

feli wikipedia

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Feli a evoluat din ce în ce mai mult în cariera sa muzicală

Pe lângă faptul că aceasta a participat la emisiunea-concurs precizată anterior, în anul 2012, acolo unde aceasta a făcut parte din echipa artistului Marius Moga, reușind să ajungă până în semifinale, succesul său a continuat și în anul 2014, atunci când Feli a hotărât să facă parte din echipa HaHaHa Production, pentru a lucra la propriul său proiect muzical. Astfel, în luna octombrie a anului 2014, artista a reușit să lanseze primul său single din carieră, denumit "Cine te crezi".

Apoi în anul 2015, artista Feli a încântat publicul larg cu piesa denumită "Gelozia", în colaborare cu artistul Speak, piesă care a reușit să strângă peste 3.5 milioane de vizualizări pe YouTube. Un alt succes de-al artistei a fost reprezentat și de piesa lansată mai spre finalul anului 2015, cea denumită "Creioane colorate". De atunci au urmat numai piese de succes, iar artista Feli s-a bucurat de o evoluție formidabilă. 

Citeste si: Cine este SORE. "Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”

nume real feli

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

Artista Feli este mândră de frumoasa sa familie

Deși tatăl fetiței sale nu iese prea des în lumina reflectoarelor, artista  Feli a povestit cum s-au cunoscut. Se pare că totul a început când aceasta cânta la o nuntă, iar iubitul său era invitat la respectiva nuntă, iar deși acesta nu o cunoștea pe artistă, fiind stabilit de trei ani în străinătate, la acea vreme, destinul a făcut ca cei doi să trăiască în prezent o frumoasă poveste de iubire.

Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ă sta o să fie tatăl copilului meu , a povestit Feli cu ceva timp în urmă.  E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă , a declarat artista.

Astfel, la scurt timp după ce aceștia au avut o relație la distanță, iar iubitul său s-a întors în România definitiv, Feli a rămas însărcinată. Artista a povestit că iubitului ei nu îi plăcea atât de mult numele de “Luna” pentru fiica lor, motiv pentru care cei doi au ales ca fetița lor să aibă două nume.

Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetiţa mea să o cheme Luna. Cumva şi influenţată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern şi căutat. Aşa am simţit să o numesc. Şi Cătălin rezona şi nu, cu Luna. Dar a spus „dacă tu aşa ai visat de mică, nu pot să îţi iau bucuria asta, atunci o va chema Luna’. Aşa că o va chema Nora Luna ”,  a declarat artista Feli.

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

feli varsta

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Emma Ștefan. „Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă”

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate
Care sunt urmările excesului de portocale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri