Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”


Johny Romano este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Însă știați că acesta s-a aflat în top 10, cei mai buni gameri din Europa?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este tânărul artist,   Johny Romano, dar și cine i-a oferit susținerea necondiționată în toată această perioadă. În plus, descoperiți și care este traducerea titlului celebrei sale piese, „Na Janau”, dar și care a fost prima impresia a artistului Connect-R despre Johny Romano.

 

Cine este Johny Romano

Citeste si: Cine este Emma Ștefan. „Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă”

Cine este Johny Romano

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este SORE. "Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”

Johny Romano, pe numele său real, Dragomir Dan s-a născut pe data de 14 noiembrie, în București, având încă o soră și doi frați. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 24 de ani. Acesta a urmat studiile la Liceul Tehnologic Theodor Pallady, din București și chiar a lucrat pentru o perioada bună de timp, în acest domeniu. La un moment dat, a ajuns să fie chiar un gamer extrem de bun, fiind în top 10 în Europa.

„Mi-am câștigat primii banii la 9 ani când instalam windows-uri, iar din muzică i-am câștigat la 11, când am cântat la mine în zonă, și un om dintr-o mășină, mi-a dat niște bani pentru că i-a plăcut.” , a declarat Johny Romano.

Cu toate acestea, se pare că viitorul lui Johny Romano îi rezerva altceva, iar pasiunea sa rămânea tot muzica, în prezent, devenind unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Deși nicio persoană din familia sa nu cântă, Johny Romano s-a regăsit în muzică mai mult decât în orice. Motiv pentru care a încercat să abordeze nenumărate stiluri muzicale.

Cu toate acestea, se pare că piesa „Na Janau”, care este în colaborare cu artistul Connect- R, a dat lovitura, ajungând mai repede decât se aștepta, în topul preferințelor multor persoane. În plus, piesa artistului Johny Romano, în colaborare cu Connect-R, are în prezent peste 6 milioane de vizualizări.

Citeste si: Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

johny romano

Johny Romano, unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

Johny Romano a primit întotdeauna susținerea din partea mamei sale

Mama lui Johny Romano a fost persoana care l-a susținut necondiționat, acest lucru având un impact pozitiv și de lungă durată asupra sa. Odată cu trecerea timpului, de când acesta a crescut, a început să facă muzică, iar pe lângă piesa cunoscută de toată lumea, „Na Janau”, în colaborare cu Connect- R, Johny Romano promite și mai multe colaborări în perioada următoare.

 „Numele meu, Johny, este real, așa mă striga mama de când eram copil. Romano este adăugarea artistică. (…) Cu Connect-R m-am întâlnit de curând. Cântam freestyle prin casă și un prieten de-al meu a postat pe Instagram și a etichetat mai mulți artiști. Nenicu, eu așa îi zic lui Connect-R, a sesizat și mi-a scris: «Hai la studio să facem treabă». Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică. Am venit ca și rapper, inițial. În prima zi când am fost la studio nu a mers calculatorul, iar el acolo are clape. A cântat la clape ceva mai moale și am început natural să cânt. S-a mirat și el. Până la urmă a mers calculatorul, am pus un instrumental și am dat un freestyle. I-a plăcut. (…) A ieșit versul «Mă vede țiganii» ca să fie cât mai veritabil', a mai declarat artistul Johny Romano.

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

johny romano studii

Johny Romano, unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

Johny Romano a explicat ce înseamnă titlul piesei sale, “Na Janau”

Se pare că titlul celebrei piese “Na Janau”, a lui  Johny Romano, în colaborare cu artistul Connect-R, s-ar traduce în limba română chiar… „Nu știu”.

„Am 24 de ani. Johny mi se zice acasă de când eram mic. Cânt de mic, nu aveam neapărat planul 2, ci ceva prin care să mă susțin financiar, să ajung unde trebuie. Înăuntrul meu îmi place rapul acesta și apoi blues, jazz.

La școală eram cuminte și bun. Mai dormeam la ore, munceam din clasa a 9-a. Mă lăsau profesorii să dorm că știau că munceam. Limba engleză și român ă erau preferatele mele. «Nu știu» înseamnă Na janau”, a menționat artistul  Johny Romano.

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

johny romano na janau

Johny Romano, unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Ce spune Connect-R despre Johny Romano

Deși piesa lui  Johny Romano  a strâns peste 6 milioane de vizualizări, se pare că artistul Connect-R nu a fost impresionat chiar din prima clipă de acesta. Abia din momentul în care l-a auzit cântând în engleză, artistul a rămas de-a dreptul impresionat de talentul tânărului artist.

„Păi practic mi-a trimis un filmuleț pe Instagram, nu m-a convins foarte tare, dar apoi a venit și a insistat. A venit cu cineva la studio și când l-am auzit în engleză am amuțit. M-a impresionat povestea lui.

Vine din Ferentari, unde șansele de a reuși sunt aproape zero, cu toate astea, fiind într-o zonă periculoasă, cu droguri și altele, el nu s-a atins de treaba asta, e un tip care a lucrat în IT, are o engleză impecabilă, cu un timbru impecabil.

Noi ne-am asumat piesa asta cu totul, cu tot cu dezacordul de pe refren. El mi-a zis să fie autentic, să știe oamenii că de acolo vine.

Avem vreo 4-5 piese gata, lucrul cu el e extraordinar de simplu, fac instrumentale. Efectiv deodată începe să cânte. El dă pe loc versurile' , spune Connect-R despre Johny Romano.

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

johny romano varsta

Johny Romano, unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). „Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar...

Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce Patrick Borcea a ironizat-o pe fiica ei, Rebecca
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri