Cine este Emma Ștefan. „O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti"


Emma Ștefan este una dintre cele mai apreciate persoane de la radio. Însă știați că aceasta are și o frumoasă carieră în muzică?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Emma Ștefan, dar și cum a ajuns aceasta să se bucure de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și cum a început relația acesteia cu celebru artist Tavi Colen, dar și care a fost mesajul acestuia pentru iubita sa, cu ocazia zilei sale de naștere.

Cine este Emma Ștefan

Cine este Emma Ștefan

[Sursa foto: Instagram]

Ce vârstă are Emma Ștefan

Emma Ştefan s-a născut în anul 1998, în Galați.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 34 de ani. Aceasta este cunoscută ca Emma de la radio, fiind asistent producător pentru Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, iar pe lângă job-ul său, Emma Ştefan mai este şi colaboratoarea iubitului său, Tavi Colen.

Pe lângă cariera sa pe care și-a construit-o în radio la care are un succes de invidiat,  Emma Ştefan se bucură și de o carieră de cântăreață, având concerte și spectacole nenumărate în toată țară.

Aceasta a mai apărut și pe micile ecrane, inclusiv într-o emisiune dedicată transformării în diverse celebrități atât de la noi din țară, cât și din străinătate.

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

emma de la zu

Emma Ștefan este una dintre cele mai apreciate persoane de la radio.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Cum l-a cunoscut   Emma Ştefan pe celebrul artist Tavi Colen

Emma Ştefan și Tavi Colen s-au cunoscut chiar din adolescența acesteia, atunci când era o mare fană a trupei Talisman, în care bineînțeles că Tavi Colen cânta alături de colegul său de trupă. Deși relația lor nu a început imediat pe vremea aceea, Tavi Colen fiind căsătorit, iar Emma Ștefan fiind destul de tânără, cei doi și-au început oficial relația mult mai târziu, peste ani. În această perioadă, artistul Tavi Colen a divorţat de soția sa care îi dăruise și un copil.

Cu toate acestea, cei doi trăiesc în prezent, o frumoasă poveste de iubire, chiar de mai bine de 10 ani, deși între Tavi Colen și Emma Ștefan este o diferență de vârstă de 20 de ani, ceea ce a dus la nenumărate păreri pro și contra din partea publicului larg, dar și a persoanelor care îi simpatizează pe cei doi.

“Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă. O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti. Când nu te mai ocupi de casă şi de relaţie, atunci lucrurile îţi scapă de sub control”, spunea Emma Ștefan, în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

emma stefan varsta

Emma Ștefan este una dintre cele mai apreciate persoane de la radio.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

Emma Ștefan și Tavi Colen, împreună și pe scenă

Frumoasa artistă Emma Stefan deține nenumărate concerte prin toată țară, concerte la care cântă împreună cu iubitul său, Tavi Colen, acesta devenind între timp și impresarul său. Cei doi au ajuns chiar și în semifinala preselecțiilor Eurovision România, cu melodia „We own the night”, în anul 2017.

„Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea. O admiraţie de necuprins mă face să mă înclin în faţa ei văzând câte a reuşit în viaţă până acum şi mândria că a ales să stea lângă mine atâţia ani e de nedescris!

A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă. A învăţat că a dărui e un har, a învăţat să cânte beton, dacă mă întrebaţi, deşi, aici, n-am lăudat-o ca să nu şi-o ia în cap. A învăţat să ţină o familie unită şi chiar şi o formaţie unită… Pentru toate astea îţi mulţumesc, te preţuiesc şi te iubesc! La mulţi ani, pipoţica mea!', a scris artistul Tavi Colen, cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Emma Ștefan.

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

emma stefan si tavi colen

Emma Ștefan este una dintre cele mai apreciate persoane de la radio.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). „Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce reprezintă sărbătoarea de Crăciun
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri