Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”


Află detalii neștiute din viața Ronei Hartner.


In articol:

Puțini sunt cei care o cunosc cu adevărat pe Rona Hartner. Actrița este a știut mereu să se facă remarcată prin atitudinea și energia ei debordantă, însă nu toată lumea știe că viața nu a fost atât de bună cu ea.

Cine este Rona Hartner

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Cine este Rona Hartner

Cine este Rona Hartner

[Sursa foto: Instagram]

Ce vârstă are Rona Hartner 

Citeste si: Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

Rona Hartner este o cunoscută actriță de film, cântăreață, compozitoare și textieră. Actrița s-a născut la București dintr-un tată de origine germană și o mamă româncă, iar în prezent este stabilită în Franța. Are dublă cetățenie româno-franceză.

Pentru Rona muzica și teatrul s-au contopit într-un întreg, fiind pasionată de ambele în egală măsură și urmând studii în cele două domenii. La vârsta de 18 ani a început studiile la Școala de Muzică „Titu Maiorescu”, iar un an mai târziu a pășit spre tainele actoriei, studiind la Academia de Teatru și Film din București.

De-a lungul carierei sale a jucat în producții numeroase și celebre, atât pe teritoriul României, cât și în Franța. Mai mult decât atât, a interpretat numeroase melodii, acoperind o paletă largă de genuri muzicale, cântând atât muzică populară, ușoară, lăutărească, cât și romanțe sau muzică jazz.

Actrița și-a făcut simțită prezența și pe micile ecrane, participând la numeroase emisiuni de divertisment.

Greutățile care i-au pus viața Ronei Hartner la încercare

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Cine este Rona Hartner

Cine este Rona Hartner

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

Pentru că adesea viața te pune la încercare indiferent cât de cunoscut ești, nici Rona Hartner nu a scăpat de greutățile vieții. În 2019 artista a fost diagnosticată cu cancer. Artista a mărturisit că a fost cea mai grea perioadă din viața ei, dar din fericire acum a trecut peste boală și se simte din nou bine.

Nici pe plan sentimental lucrurile nu au fost prea fericite pentru actriță. Harner a fost căsătorită și a divorțat de două ori. Din prima căsătorie cu argentinianul Rocco Sedano a rezultat o minunăție de fetiță. Când părea că în sfârșit și-a găsit fericirea în brațele francezului Herve Camilleri, artista a divorțat după doar 2 ani de mariaj.

În ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, Rona este o persoana optimistă, al cărei zâmbet se află mereu pe buze, iar acest lucru o fac pe artistă să fie îndrăgită de publicul larg.

 Mai mult decât atât, vedeta a declarat într-un interviu că este pregătită să își refacă viața amoroasă „Așa e, foarte mulți bărbați de anumite vârste. Eu stau cuminte, mă rog la Dumnezeu. Am fost și la biserică! Încerc să-mi văd de treaba mea. Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie, vorba aceea! S-ar putea să nu scap nici a treia oară! O să vedem! ”, a spus Rona Hartner.

Ce părere are Rona Hartner despre operațiile estetice

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Cine este Rona Hartner

Cine este Rona Hartner

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

La 49 de ani, Rona arată mai bine decât multe femei mai tinere. Acest lucru o fac să fie întotdeauna cu zâmbetul până la urechi și să se bucure din plin de viață. Mai mult decât atât, actrița surprinde întotdeauna prin aparițiile ei extravagante. Adepta a ținutelor colorate și spectaculoase, vedeta  și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale demne de covorul roșu.

Cea mai importantă calitate prin intermediul căreia se face remarcată artista este autenticitatea. Rona este o persoană autentică, iar acest lucru se observă atât în comportamentul ei, cât și în aspectul fizic. Frumoasa artistă a mărturisit că nu are nicio operație estetică și este foarte mândră de acest lucru. Mai mult decât atât, are o părere proastă despre operațiile estetice, susținând că intervențiile chirurgicale nu fac altceva decât să distrugă unicitatea unei femei.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

Cine este Emma Ștefan. „O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti"

Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri