Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”


Jo este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Cum a ajuns frumoasa cântăreață celebră?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Jo, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care a fost debutul său în muzică și prin ce greutăți a trecut ca să ajungă cunoscută.

Cine este Jo

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

Citeste si: Cine este Emma Ștefan. „Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă”

Jo, pe numele său întreg, Ioana Bianca Anuța, are frumoasa vârstă de 24 de ani și deși are o vârstă fragedă, face parte din categoria celor mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară. Aceasta s-a născut la Slatina, unde a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”, profilul bilingv. Primul său contact cu muzica a fost la vârsta de 13 ani când a început să studieze teorie muzicală și canto sub coordonarea doamnei Crina Mardare.

Din 2013 a studiat actoria, secția teatru, la Universitatea „Hyperion” din București.

Frumoasa cântăreață s-a făcut remarcată încă din vremea lansării trupei X-plod, din a cărei componență a făcut parte. În calitate de solistă a trupei, Jo a participat la numeroase concursuri muzicale.

În anul 2019 și-a făcut apariția și la televizor, participând în Finala Eurovision Junior România.

Ascensiunea ei în lumea muzicală s-a produs în anul 2012 când s-a situat pe locul doi în finala concursului „X Factor”, făcând parte din echipa lui Dan Bittman. De-a lungul carierei sale, artista a colaborat cu nume cunoscute din muzica românească, melodiile sale având un succes răsunător. Printre colaborările sale de succes se numără cele cu Uddi, Randi și Dorian Popa.

Pe lângă cariera sa muzicală, Jo și-a făcut adesea apariția în cadrul emisiunilor televizate ca „Te cunosc de undeva” sau „Vara pe val”, emisiune pe care a și moderat-o în 2013.

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Cine este Jo

Cine este Jo

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Ioana Anuța și-a sacrificat copilăria ca să ajungă celebră

Pentru că drumul spre succes nu este adesea cel mai ușor, Jo a fost nevoită încă din copilărie să-și ia viața în piept și să facă anumite sacrificii pentru a ajunge unde este astăzi.

Deși copilăria ei a fost una presărată de sacrificii și compromisuri, Jo este fericită că astăzi a ajuns unde își dorește și că munca sa a dat roade.

Într-un interviu pe care l-a acordat în trecut, frumoasa artistă a mărturisit că a trecut printr-o mulțime de peripeții, dar nu s-ar mai întoarce niciodată în Slatina.

De asemenea, a povestit despre sacrificiile pe care le-a făcut ca să ajungă unde se află astăzi „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult. Dacă te gândești la un lucru foarte mult, la un moment dat se întâmplă. Nu am luat-o ca pe un sacrificiu. Tot ce am făcut, am făcut că mi-a plăcut și-mi doream din suflet. Chiar dacă nu ieșeam cu copiii afară și nu mâncam înghețată, dar mergeam la canto sau făceam alte chestii care mă bucurau mai mult, chiar îmi plăcea”, a declarat Jo.

Citeste si: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

jo te cunosc de undeva

Cine este Jo

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Jo a învățat singură să gătească după ce s-a mutat la București

Plecată de acasă, într-un oraș străin, Jo a fost nevoită să se descurce singură cu treburile casnice. Dacă potrivit declarațiilor sale, mama ei îi gătea cât timp era acasă la Slatina, ajunsă în București, frumoasa cântăreață a învățat singură să gătească. În prezent artista a declarat că îi face plăcere să gătească și că nu lasă pe nimeni să o ajute „Am început să gătesc, lucru pe care nu-l făcusem niciodată, să-mi caut ocupații, prieteni. Acum sunt bine. Îmi place să gătesc, nu m-a învățat nimeni, mama nu mă lăsa să o ajut cu nimic, era tot timpul singură în bucătărie. Așa sunt și eu, nu las pe nimeni să mă ajute”, a mărturisit Jo.

În prezent, blondina se bucură de succes pe toate planurile. Pe plan profesional piesele sale sunt cunoscute în toată țara, iar ea este în permanență înconjurată de prieteni dragi care o iubesc. 

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Cine este Jo

Cine este Jo

[Sursa foto: Instagram]

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț de mare interes pentru români! Noi zi libere, prevăzute în Codul Muncii. Când vor fi acordate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri