Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."


Citește biografia Elizei Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. Cum a devenit cunoscută în România în anul 2016


In articol:

Eliza Natanticu (32

ani) a devenit cunoscută publicului larg, în urma participării la X Factor, în anul 2016. A reușit să se remarce printr-o întâmplare hazlie din viața ei, mai precis, prin felul în care a refuzat cererea în căsătorie a soțului său din prezent, Cosmin Natanticu.

Aflată pe o plajă în Grecia, artista era foarte nervoasă, moment în care Cosmin a cerut-o de soție, iar ea, sub impulsul stării de moment, a spus un „NU” răspicat.

Cine este Eliza Natanticu și cum a devenit cunoscută în România 

Citeste si: Cine este Feli. „E varianta mea masculină”

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Care este vârstă reală are Eliza Natanticu

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau.”, a declarat Eliza la X Factor, în anul 2016.

Cei doi s-au cunoscut printr-o prietenă comună, au ieșit în oraș și de atunci sunt nedespărțiți. În scurt timp și-au dat seama că au multe lucruri în comun și și-au dorit să înceapă o relație de dragoste. Timpul a demonstrat că au luat decizia cea bună.  

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat" niciunul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.', își amintește Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu s-au căsătorit în urmă cu 3 ani

Citeste si: Cine este COSMIN NATANTICU. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”.

Eliza si Cosmin

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Deși sunt împreună de 9 ani, cei doi s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, fiind cununați de Mihai Bobonete și de soția acestuia.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile.

La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă", a spus Eliza Natanticu înainte să participe într-un reality show.

Eliza și Cosmin Natanticu își doresc să devină părinți

Eliza și Cosmin Natanticu își doresc foarte mult să devină părinți. Din păcate, copilul întârzie să apară. Într-un interviu, blondina nu s-a ferit să vorbească despre un subiect arzător.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii. Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag', a povestit Eliza la emisiunea Nataliei Mateut.

Ce a impresionat-o pe Eliza Natanticu în emisiunea în care a trebuit să trăiască cu un dolar pe zi

Cum a devenit cunoscută Eliza Natanticu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este IRINA FODOR. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite și Asia Express

După ce a revenit în țară, Eliza a mărturisit că și-ar dori să participe în fiecare an la genul acesta de emisiuni.

„Mi-a plăcut foarte mult ideea jocului. Prima zi mi s-a părut mai grea, însă m-am obișnuit. Provocările nu te lăsau să te gândești la nimic altceva. Trăiam fiecare moment din plin și nu aveam. Sigur, acum vorbesc la rece, dar probabil că atunci nu vedeam lucrurile așa."

Artista a păstrat doar amintirile dragi sufletului său și pe tot parcursul traseului, a încercat să-și depășească limitele, ajungând în situații limită care au ajutat-o să se descopere.

„Am rămas marcată de bunătatea oamenilor, de căldura cu care ne-au întâmpinat în case lor, deși erau în carantină sau nu aveau condiții foarte bune. După patru ore de căutări, o doamnă simplă care nu vorbea în engleză și-a sunat toți vecinii pentru a ne pune pe masă mâncare. Am surprins-o în timp ce ne curăța pantofii. Doamna aceasta ne-a tratat împărătește și ne-a dat o lecție de umanitate pe care nu o voi uita niciodată", povestește Eliza Georgescu-Natanticu.

Eliza Natanticu și soțul său, Cosmin Natanticu, au trăit aventura vieții lor, această experiență fiind o adevărată provocare pentru ei.

Citeste si: CV MARIA SPERANȚA: Cine este, cu adevărat și ce profesie are fiica Adrianei Trandafir

 

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ADRIANA TRANDAFIR. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eliza (@eliza_natanticu)


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri