Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”


Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară. Până la 30 de ani, Liviu a acumulat o experiență vastă în ceea ce privește domeniul artistic.


In articol:

Vedeta a mărturisit cum a început debutul său în muzică, dar și cum decurge viața lui, pe plan personal.Artistul

s-a născut în București, în 1992 și a devenit cunoscut la doar 19 ani, după ce a participat la o celebră emisiune-concurs din România. Acolo, Liviu a uimit telespectatorii și jurații, cu talentul său muzical.

„Viața mi-a schimbat macazul” Cum și-a descoperit Liviu Teodorescu talentul

liviu teodorescu

Liviu Teodorescu

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Liviu Teodorescu

Citeste si: Cine este Alexia Țalavutis. „Știu că o să fiu o mamă foarte bună. Eu m-am văzut dintotdeauna mamă tânără”

Cântărețul a povestit că o anumită circumstanță l-au făcut să meargă pe drumul artistic. Liviu a explicat că încă de cum a intrat la școală, învățătoarea lui a văzut în el, potențialul de artist. Femeia i-a sfătuit pe părinții lui Liviu să îl ducă la cursuri de canto, la Palatul Copiilor. Ulterior, Liviu a mărturisit că acela a fost momentul care i-a schimbat viața. Puțini știu însă, că vedeta a cochetat și cu actoria și că și-a dorit să urmeze o facultate de specialitate.

Cu toate acestea, firul vieții l-a dus pe Liviu, tot către marea sa pasiune, muzica.

„Eu am făcut vreo trei ani de teatru, luasem o pauză cu muzica și voiam să dau la UNATC, dar fix în clasa a 12-a m-am răzgândit. Am fost hotărât să fac teatru, eram decis, dar uite că viața mi-a schimbat macazul. Simțeam presiunea aia socială că trebuie să iau o decizie. Simțeam că asta cu teatrul nu e neapărat cea mai bună decizie pentru mine pentru că simțeam că muzică pot să fac mult mai simplu, dar în același timp pierdusem legătura cu lumea muzicală de pe la vreo 13-14 ani. După ce am făcut trei ani intens de teatru, am decis să fac muzică. Dacă iei o decizie să faci ceva care nu te reprezintă o să-ți fie greu, dar dacă mergi pur și simplu pe feelingul tău, chiar dacă poate în momentul ăla mediul necesar nu există, o să se creeze de la sine.”, a declarat Liviu.

Liviu Teodorescu, carieră de succes, de peste 10 ani

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

liviu teodorescu pariu cu viata

Cum a decurs cariera lui Liviu Teodorescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

În anul 2011, cariera lui Liviu a început să prindă contur, după ce o țară întreagă l-a ascultat la un concurs muzical. De acolo, artistul a început să fie cunoscut și să i se propună diverse proiecte. După doar un an, Liviu a intrat în lumea actoriei, jucând în cel mai popular serial de la acea vreme, în România. Artistul juca rolul propriei vieți, un tânăr pe nume „Liviu”, care cânta la chitară și care a intrat timid, într-o trupă. Serialul a fost un mare succes, plasându-l pe Liviu printre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Ulterior, cântărețul a avut numeroase piese care au devenit hituri, dar și colaborări cu artiști precum: Andra, Marius Moga, Sore, Adda și alții.

„Cumva eu m-am afirmat prin talent, nu a fost o chestie artificială. A fost foarte mult o chestie de afirmare în ceea ce mă privește și faptul că oamenii m-au remarcat, cred că se datorează strict acestui lucru. Sună foarte modest ce zic”, a mărturisit artistul.

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

liviu teodorescu nunta

Liviu și Iulia

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Emma Ștefan. „Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă”

De asemenea, în 2016, Liviu a câștigat un cunoscut concurs de talente, în care publicul l-a apreciat pentru vocea sa. În prezent, artistul are contracte de publicitate cu diverse branduri, imaginea lui fiind una importantă și apreciată în România. Liviu este foarte prezent și pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent, cu ceea ce se întâmplă în viața lui.

Liviu Teodorescu, poveste de dragoste din liceu

liviu teodorescu sotie

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

În prezent, artistul formează un cuplu cu Iulia, femeia pe care o iubește încă din liceu. Cei doi sunt într-o relație de 11 ani, iar acum câteva luni au oficializat povestea lor de iubire. Nunta organizată a fost desprinsă din povești, iar la eveniment au cântat colegii de breaslă ai lui Liviu, artiști precum Theo Rose sau Connect-R. Artistul se declară un om sensibil și a mărturisit că acelea au fost niște momente foarte emoționante pentru el. Mai mult, la ședința foto de la nuntă, Liviu a lăcrimat când a văzut-o pe Iulia, în rochie de mireasă.

„Sâmbătă a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Și ziua care pe Iulia a făcut-o cea mai fericită femeie. A mers totul atât de frumos, de firesc, a curs ca apa unui râu. Suntem fericiți”, a povestit Liviu Teodorescu.

 

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Emma Ștefan. „O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti"

Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri