„Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare

„Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare
„Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare

Denisa Filcea a izbucnit în plâns pe rețelele de socializare. Soția lui Flick a povestit prin ce a trecut, după ce fotografa din Ucraina, pe care au angajat-o la botezul fiicei lor, a spus că nu a fost plătită cu suma întreagă pentru serviciile pe care le-a prestat.

În urmă cu puțin timp, Denisa Filcea și Flick au botezat-o pe cea mică, dar petrecerea fiicei lor nu a fost atât de reușită pe cât și-au dorit cei doi.

Citeste si: „M-a certat o femeie”. Denisa Filcea, criticată pe internet de către mămici! Ce a spus soția lui Flick

Denisa și Eva
Denisa și Eva[Sursa foto: Facebook]

Denisa Filcea, în lacrimi pe rețelele de socializare

Denisa Filcea a postat un videoclip pe YouTube, unde a povestit care este motivul pentru care s-a umilit în fața fotografei, care s-a ocupat cu imaginile de la botezul fiicei ei.

Soția lui Flick a fost foarte dezamăgită de prestațiile fotografei, drept urmare, a luat legătura cu ea în speranța că îi va oferi anumite explicații. Denisa Filcea a fost foarte supărată, deoarece nici până în momentul actual nu a primit pozele de la botezul celei mici.

Ea a spus că a fost foarte supărată și a început să plângă în momentul în care a realizat că Eva nu are poze din ziua botezului și se simțea foarte vinovată din acest motiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Denisa
Denisa in lacrimi[Sursa foto: Captură YouTube]

”Am fost foarte supărată, am început să plâng când am realizat că Eva nu are poze din ziua botezului și mă simțeam foarte vinovată din cauza asta.

M-a afectat foarte tare, am rezolvat situația, am făcut a doua zi poze cu Eva. În seara respectivă eu i-am trimis ei mesaje. Nu a postat mesajele respective, în care eu i-am spus foarte frumos, chiar plângând. Uite, mă deranjează că nu ai mai stat să ne faci poze, fetița mea nu are poze de la botez. Nu înțeleg de ce îmi ceri bani în plus, te rog frumos trimite-mi fotografiile pe care le ai.
Ți-am plătit cât tu ai cerut. Lucrurile s-au întâmplat exact așa cum ți-am spus inițial că se vor întâmpla
”, a mărturisit Denisa Filcea.

Citeste si: Flick şi soţia lui vor deveni părinţi pentru prima oară! "Cea mai mare realizare a cuplului nostru"

Ce a mai declarat soția lui Flick

Denisa a mai declarat că după toate mesajele pe care i le-a trimis fotografei ea i-a spus că se va gândi, iar în momentul în care a sunat-o și i-a cerut fotografiile, aceasta

a avut o atitudine scrupuloasă și i-a cerut diferența de bani.

,,După acele mesaje pe care i le-am trimis, ea a spus că se va gândi. Am lăsat-o o săptămână. Am revenit la ea și i-am spus: Te rog frumos să îmi trimiți fotografiile. Ea a avut aceeași atitudine scrupuloasă pe care a avut-o și în ziua botezului, după care mi-a cerut diferența de bani.I-am cerut factură, a refuzat să îmi dea factură.

A spus că nu trebuie să îmi dea factură pentru că nu am semnat un contract. Sunt mesaje în care am plâns în fața ei, m-am umilit în fața ei să îmi dea pozele pentru care am plătit. Sunt mesaje vocale în care m-am umilit să îmi dea ce consideră ea că merit de acei 150 de euro pentru care plătisem!, a mai declarat soția lui Flick.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citeste si: „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu miracolul vieții înmulțind bucuria și dăruindu-ne nu una, ci doua minuni”. Diana Cârlig este însărcinată

Cum se apără fotografa din Ucraina

De cealtaltă parte, fotografa din Ucraina a scris pe contul său de socializare că ea și Denisa au convenit să fie plătită cu suma de 100 de Euro pentru fiecare oră și că întregul eveniment a durat peste 4 ore, de aceea a cerut mai mulți bani. Tânăra susține că Denisa nu a respectat înțelegerea.

 Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Flick, ținta criticilor pe internet după ce a devenit tată! Ce i-a spus un internaut

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Cine este soția lui Flick. "Este un pas important pentru mine și soțul meu”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies