Iancu Sterp și-a prezentat iubita întregii familii. Cum a primit-o mama Geta pe tânără


Iancu Sterp și iubita lui nu și-au făcut publică relația de foarte mult timp, dar lucrurile între cei doi par să meargă foarte bine și totul să fie foarte serios. Fratele lui Culiță nu a stat pe gânduri și a prezentat-o pe partenera lui familiei. Cum a primit-o mama Geta pe tânără.


In articol:

Iancu Sterp și noua lui iubită, Denisa, formează un cuplu foarte frumos. Ei s-au afișat împreună, postând mai multe fotografii unul cu celălalt pe rețelele de socializare, iar tânărul a decis să treacă la pasul următor și să o prezinte familiei lui.

Citeste si: ,,E de a casei”. Ce spune Marius Bogdan despre noua parteneră a lui Iancu Sterp

Mama Geta, prima întâlnire cu iubita lui Iancu

Iancu Sterp este un tânăr fericit, iar acum are cu ce se mândri, deoarece are o iubită foarte frumoasă. După ce a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu actuala sa parteneră, a decis să o prezinte și familiei sale.

Cei doi formează un cuplu foarte frumos, iar din fotografiile pe care le-au postat pe rețelele de socializare, se poate observa foarte clar că radiază de fericire unul în preajma celuilalt și că sunt îndrăgostiți până peste cap.

Tânără a fost primită nici că se poate mai bine de întreaga familie, dar mai ales de mama acestuia, Geta, deoarece a ținut să țină minte acest moment și să îl împărtășească cu toți cei de acasă.

Iancu Sterp și familia lui

Iancu Sterp alături de fratele și mama lui

[Sursa foto: Instagram]

Iancu Sterp  este foarte îndrăgostit de noua sa iubită

Iancu Sterp obișnuia să fie destul de discret în trecut, când era vorba despre viața lui sentimentală, dar se pare că în momentul de față lucrurile stau cu totul diferit. Fratele lui Culiță este în culmea fericirii și este îndrăgostit până peste cap de actuala sa parteneră, cu care se mândrește peste tot.

De ziua ei de naștere, Iancu Sterp i-a făcut o urare foarte frumoasă iubitei sale:, ,La mulți ani pentru cea mai specială fată din viață mea”, au fost cuvintele tânărului.

Mama Geta a ținut să îi scrie și ea un mesaj Denisei, noua iubită a lui Iancu Sterp, în care a lăsat de înțeles că are o părere foarte bună despre tânără.
"La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!", a fost mesajul pe care l-a lăsat mama Geta pe rețelele de socializare.

Iancu Sterp

Iancu Sterp este îndrăgostit până peste cap

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „S-ar putea să fie din apropiați”. Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa

Citeste si: Culiță și Iancu Sterp, surpriză din partea unui fan! Ce le-a transmis tânărul în timpul unui concert

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu am cuvinte să exprim tot ce simt”. Ileana Sterp este însărcinată pentru a doua oară!

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Iancu Sterp, primele imagini alături de noua iubită! Cine l-a cucerit!

„Nu cred aşa ceva! Ce vorbeşti acolo?!” Culiţă Sterp a fost jefuit!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri