Fenomen astronomic important pe 3 decembrie. Ce zodii sunt afectate


Că Mercur intră în mişcare retrogradă de trei sau chiar patru ori pe an, ne-am obişnuit. Problema este, că cei mai mulţi oameni nu ştiu suficient de multe despre Mercur şi îşi asumă doar ce este mai rău când este vorba de retrogradare.

Totul se reduce la “Nu călătoriţi” , “Nu semnaţi contracte”, “Nu vă căsătoriţi” sau “Nu te uita la computer prea mult că va exploda”, glumesc acum, dar în opinia mea, atunci când vorbim despre Mercur retrograd trebuie să luăm în considerare întreg ciclul retrogradării care are aproximativ opt săptămâni şi nu doar perioada propriu-zisă de retrogradare.

 

Cred că motivul pentru care oamenii sunt speriaţi de Mercur retrograd este că în aceste perioade apare o schimbare neaşteptată în modul lui de a influenţa lucrurile. Mercur seamănă cu noi mai mult decât ne închipuim, poate nu întâmplător este o planetă personală.

 

Berbec 

Aş spune că se păstrează nota degajată şi atmosfera săptămânii care a trecut cu observaţia că totuşi spre sfârşitul săptămânii, lucrurile se tensionează la locul de muncă pentru nativele zodiei, aşa că le sugerez atenţie mare la ce spun şi ce fac. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Urania pentru 2-8 decembrie 2017. Luna plina in Gemeni aduce probleme pentru cateva zodii

Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv

Horoscop complet AstroCafe decembrie 2017: Atmosfera astrala din aceasta luna aduce mari schimbari pentru toate zodiile

Zodii in care se nasc femeile - inger. Dumnezeu le iubeste

Ce zodie este dusmanul tau de moarte - Fereste-te intotdeauna de aceste zodii periculoase

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Virus de 10 ori mai periculos decât Covid-19, noul pericol pentru umanitate! „Nu știm cum va evolua această boală, dacă ajunge la oameni!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri