Horoscop complet AstroCafe decembrie 2017: Atmosfera astrala din aceasta luna aduce mari schimbari pentru toate zodiile


Luna Decembrie ne aduce în primul rând vacanţă, detaşare de forfota cotidiană, o mare dorinţă de a fi alături de cei dragi şi de a ne distra. Sărbătorile sezonului rece ne animă gândurile măreţe, ne îndeamnă să facem bilanţul anului care tocmai se încheie şi totodată ne învăluie în speranţele unui viitor mult mai bun.

Este foarte bine să analizăm pe îndelete cum ne-a fost 2017. Au fost evenimente plăcute, altele mai puţin. Este vremea să formulăm opinii, concluzii, să finalizăm relaţii şi situaţii trenante şi nu în ultimul rând să ne facem planuri de viitor.

 

Energia astrală de pe parcursul lui Decembrie este puternică, activând Elementele Foc, Pământ şi Apă, dar mai puţin Elementul Aer. Asta înseamnă că vom avea multe treburi concrete cotidiene de făcut pentru a pregăti sărbătorile şi vacanţa de Iarnă. Pragmatismul, ancorarea în materialism şi materialitate, sensibilitatea exacerbată, graba, agresivitatea sunt atributele dominante pe care le vom aborda, mai mult sau mai puţin conştient.

 

Berbec

 

Cheltuielile cotidiene iti dau multe batai de cap la sfarsitul acestei saptamani. Veniturile iti cresc constant, insa se pare ca esti tentat sa te orientezi spre metode si mijloace incorecte pentru a le obtine. Dincolo de nevoile tale si cele ale persoanelor dragi exista lucruri mult mai importante spre care ar trebui sa-ti indrepti atentia. Spre exemplu sa folosesti strictul necesar din realitatea cotidiana.

 

Citeste continuarea pe pagin aurmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Gabriela Cristea, mesaj impresionant în urmă cu câteva momente: „O malformație congenitală...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri