Horoscop Urania pentru 2-8 decembrie 2017. Luna plina in Gemeni aduce probleme pentru cateva zodii


Horoscop Urania pentru 2-8 decembrie 2017. Luna plina in Gemeni aduce probleme pentru cateva zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 2-8 decembrie 2017.

Berbec

 

În ziua de 2 decembrie preocupări băneşti născute din situaţii complicate, greu de rezolvat pe termen scurt; uneori, bunele lor intenţii se vor lovi de tendinţele ascunse ale unor persoane care le pun „beţe-n roate”. Nemulţumiţi de felul în care se desfăşoară un proiect (afacere, demers, interes de natură materială) unii Berbeci vor fi tentaţi să caute căi ocolite pentru a-şi atinge scopul.

Între 2 decembrie, după ora 23:21′, şi 4 decembrie seara, bună comunicare atât cu cei apropiaţi cât şi cu cei aflaţi la distanţă, scurte deplasări în ţară sau în străinătate, veşti sau relaţii susţinute cu reprezentanţii oficiali ai unor instituţii. Dialogurile pot fi animate sau chiar aprinse, alunecând spre dispută şi exagerare (subiectivism, individualism, vedetism, atitudine ostentativă). În ziua de 3 decembrie va avea loc faza de Lună Plină în Gemeni care va da acestor sectoare o dinamică specială: posibilă noutate sau eveniment asociat (provocat?) de o declaraţie sau o situaţie specială care le va produce
o impresie puternică şi-i va determina să treacă la acţiune. Între 4 decembrie, după ora 22:37′, şi 6 decembrie seara, preocupări casnice, motive de îngrijorare cu privire la starea gospodăriei sau a unui aspect de viaţă domestică. Neînţelegeri cu rudele în privinţa administrării unui bun; ostilitate şi rea-voinţă, iniţiative venite din partea familiei care-l descumpănesc pe nativ. Între 6 decembrie, după ora 22:38′, şi 8 decembrie viaţa afectivă intensă, patimi şi furtuni sentimentale, dorinţă de a trăi din plin plăcerile vieţii; aventurism şi extravaganţă. Aspect bun pentru cei care desfăşoară activităţi sportive. În preajma zilei de 5 decembrie, unii nativi, timizi, fără experienţă de viaţă, tineri la început de drum, vor lua o decizie importantă pe fondul unei judecăţi oneste, lucide şi corecte. Alţii pot da dovadă de curaj şi implicare în susţinerea unei cauze drepte. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop complet AstroCafe decembrie 2017: Atmosfera astrala din aceasta luna aduce mari schimbari pentru toate zodiile

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Zodii in care se nasc femeile - inger. Dumnezeu le iubeste

Ce zodie este dusmanul tau de moarte - Fereste-te intotdeauna de aceste zodii periculoase

Horoscop: 3 zodii vor fi nefericite de Craciun. Care sunt acestea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 18 aprilie 2021. Află ce zodie se desparte de partenerul de viață!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri