Făceau sex şi câte 25 de ore, se prostituau şi încercau senzaţii tari cu armăsarii. Dezvaluiri despre cele mai perverse femei din istorie


De-a lungul istoriei au existat femei care au doborât orice canon al sexualităţii. Toate proveneau din familii bogate, nobile şi influente. Unele au condus chiar imperii.

Cele mai destrăbălate femei ale istoriei erau în cea mai mare parte, de origine nobilă, şi chiar stăpânitoare de imperii. Au fost sute, mii de astfel de nimfomane de neam ales de-a lungul istoriei, însă trei dintre acestea s-au remarcat într-un mod deosebit. Atât prin modul pervers de a înţelege relaţiile sexuale, dar şi modul prin care îşi exploatau partenerii pentru a-şi satisface plăcerile.

Femeia care a bătut toate recordurile sexuale

Una dintre femeile care a intrat în cartea recordurilor din punct de vedere sexual a trăit acum mai bine de 2000 de ani în Roma Antică. Se numea Valeria Messalina şi a fost împărăteasă a celui mai puternic imperiu din lumea antică.

Messalina s-a născut în anul 22 d HR într-o familie romană respectabilă. Mai precis, era înrudită cu împăratul Octavian Augustus. Despre copilăria ei se ştie foarte puţin. Important este faptul că la 15 ani se căsătoreşte cu verişorul ei de rangul II, Claudius, un bărbat de 50 de ani aflat la a treia căsătorie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Citește și:

Vladimir Draghia, fascinat de fetita lui: “Ea este singura care castiga lupta eterna cu gravitatia, cu anii, cu tot!”

Bombă în showbiz! Două vedete din România se întâlnesc pe ascuns!

Cele mai bune sfaturi despre masturbare

5 motive pentru care sotul nu vrea sa faca sex cu tine

Top 10 ciudăţenii adevărate în materie de sex

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 1 noiembrie 2020. Nativii zodiei Leu se simt singuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri