Este bine să crezi în vise?


Dacă este bine să crezi în vise sau nu, rămâne o întrebare căreia nu îi putem găsi un răspuns clar.

Cu toate acestea, dacă ar fi să ne luăm după ideologia creștin – ortodoxă, atunci ar trebui să luăm în considerare doar visele care au legătură cu Dumnezeu, iar pe celelalte să le ignorăm în totalitate.

Cu toate acestea există dicționar de vise pentru a găsi explicații la tot ceea ce ne apare în imaginație pe timpul nopții.

Pentru a avea acces la un dicționar de vise nu trebuie neapărat să cheltuim o anumită sumă de bani, ci putem accesa direct din mediul online, fiind, pe lângă cea mai puțin costisitoare metodă, și cea mai rapidă.

Un dicționar de vise este întocmit de către oamenii de știință care se ocupă cu studierea acestora, astfel încât să vă pună la dispoziție cele mai bune interpretări a viselor pe care le aveți. Un dicționar de vise este construit după un criteriu alfabetic, semnificația putând fi mai lungă sau de o întindere mai mică.

Un dicționar de vise conține tălmăcirea viselor noastre, semnificația lor cea mai profundă. Cu toate acestea, trebuie să fim conștieți de faptul că nu întotdeauna ceea ce scrie în dicționar poate reflecta realitatea trăită de noi.

Cu toții avem bunici care se încred în vise, care le dau diferite semnificații aparițiilor, motiv pentru care, într-un dicționar de vise veți putea găsi lucruri care să nu coincidă cu interpretările lor.

Citeste si: Impotența este cauzată de femei. Fustele scurte și decolteurile adânci au efecte grave asupra sănătății bărbaților

Citeste si: Sex oral: motive pentru care e util în cuplu. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Citeste si: Cum recunosti o persoana malefica? 11 semne că in viata ta e cineva de care trebuie sa te feresti


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a deslușit misterul! Am aflat ce i-a spus Prodanca lui Alexa chiar înainte să-l lovească! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri