Cum recunosti o persoana malefica? 11 semne că in viata ta e cineva de care trebuie sa te feresti


Deși în general se consideră că fiecare persoană are o parte bună, există și excepții. Un mix de trăsături specifice care seamănă cu apatia, inteligența deosebită și autopromovarea îți vor arăta că în fața ta se află de fapt o persoană malefică de care trebuie să te ferești.


In articol:

Cum recunosti o persoana malefica

Întotdeauna încearcă să domine și să-i cucerească pe cei din jur și, chiar dacă pare foarte prietenoasă la început, adevăratul ei fel de a fi va deveni evident în cele din urmă. Trebuie să știi că o persoană malefică își va alege prietenii după cum se schimbă vremea și că este mai degrabă o amenințare decât un sprijin în situațiile dificile.

Iată ce indicii îți arată că ai de-a face cu o persoană malefică:

Citeste si: S-a trezit din coma dupa 12 ani datorita mamei. Povestea tânărului a facut inconjurul lumii - VIDEO

Citeste si: Philip Clements, preotul englez casatorit cu românul Florin Marin nu este deloc bine: "Este bolnav. Ii e dor de mine"

Citeste si: „Ma consider un terapeut sexual”! Povestea reala a femeii care face sex cu virgini, impotenti si persoane cu dizabilitati

Cum recunosti o persoana malefica

1. Neagă realitatea
Negarea a devenit un mod de viață pentru ea. Nu ia în considerare realitatea la fel ca toți ceilalți oameni pentru că recunoașterea adevărului este contrară firii ei.

Cum recunosti o persoana malefica

2. Dă o altă interpretare faptelor
Se pricepe foarte bine să modifice conotația oricărei situații. Este un truc prin care manipulează multe persoane, transformând adevărul într-un lucru negativ pentru a vedea suferința celorlalți, care îi face plăcere.

Cum recunosti o persoana malefica

3. Nu dezvăluie informații importante
Minte foarte des sau nu dezvăluie informații utile pentru a controla cum se desfășoară o anumită situație. Este gata să compromită integritatea celorlalți și să-i folosească pentru a-și atinge scopurile, considerând chiar că a avut o reușită când obține ce își dorește în acest mod.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Liviu Vârciu și iubita sa, Anda, au devenit părinți în secret

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri