Chef Sorin Bontea a dezvăluit rețeta drobului de pui.
Rețeta delicioasă a drobului de pui dezvăluită de chef Sorin Bontea
Care sunt ingredientele pentru drobul de pui
Citește și: Rețeta de ghiveci călugăresc a lui chef Sorin Bontea. „Ce bine miroase! E foarte bun.”
Citește și: Rețeta de cozonac cu nucă a lui chef Sorin Bontea. „Este un cozonac simplu. Am să mă delectez cu ceva bun.”
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Chef Sorin Bontea a dezvăluit rețeta drobului de pui, alternativă delicioasă pentru cei care nu doresc să consume carne de miel de Paște sau nu preferă neapărat acest tip de carne. Astfel, cunoscutul bucătar a dezvăluit care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru preparatul delicios pus pe masa de Paște.
Ingrediente:
- Ficăței pui, o caserolă
- Pipote/ inimi pui, o caserolă
- 4 pulpe pui
- Condimente (sare, piper)
- Ceapă
- Verdețuri – mărar, pătrunjel
- 3 ouă
- Prapor porc
- Ulei
Cum pregătește chef Sorin Bontea drobul de pui
După ce te ingredientele sunt pregătite, chef Sorin Bontea a dezvăluit, pas cu pas, cum adaugă condimentele și cum dă prin mașina de tocat toate măruntaiele care vor fi puse la drob. Când vine vorba de ceapă, verdeață, sare și piper, acestea trebuie puse după gustul fiecăruia, iar la final, bucătarul a dezvăluit și cât trebuie să stea acesta la cuptor.
Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro
„ Drob de pui cu mix de condimente.
Senzație! Să vă arăt rețeta. Pentru drobul de pui nu diferă foarte mult rețeta față de celelalte. Ficăței, inimioare, pipote, am pus și pulpe să lege, ceapă călită multă, acesta este sceretul, verdeață, mărar, pătrunjel, ouă, sare piper. Primul lucru pe care îl facem, tocăm toate ingredientele fierte. Eu toc prin sita mare. Întordeauna, să fie mai ușor de amestecat, toc cu verdeața. Am pus o caserolă de ficăței, una de inimioare, vreo 4 pulpe de pui, 3 legături de mărar, 3 de pătrunjel, e și după gust.