Află din rândurile următoare care este rețeta de paste Fusilli cu brânză de burduf, spanac și nuci a lui chef Sorin Bontea.
Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului, atât prin intermediul talentului său gastronomic, cât și al felului său de a fi. Astfel, îndrăgitul bucătar păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online prin intermediul canalului său de YouTube, acolo unde postează cele mai gustoase rețete.
De data aceasta, chef Sorin Bontea a pregătit o rețetă de paste Fusilli cu brânză de burduf, nuci și spanac, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.
Rețeta de paste Fusilli cu brânză de burduf, spanac și nuci a lui chef Sorin Bontea
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de chef Sorin Bontea, pentru această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 200 g de Fusilli;
- 2 litri de apă;
- 250 g de brânză de burduf;
- 200 ml de smântână de gătit;
- 150 g de baby spanac;
- 100 g de nuci prăjite;
- o lingură de ulei de măsline;
- piper.
Mod de preparare:
Chef Sorin Bontea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„Pastele se pun la fiert în 2 litri de apă, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie încinsă, se pune o lingură de ulei de măsline. Se adaugă brânza de burduf și se lasă câteva secunde, apoi se pune și smântâna de gătit.