Dovleac umplut cu carne de pui. Perfect pentru cina!


Aceasta reteta este gata in jumatate de ora si este foarte gustoasa. Uite ce usor se prepara.

 

Ingrediente:
2 buc. dovleac placintar
2 buc. piept de pui
100 gr sos pesto
cca 450 gr baby spanac, tocat marunt
1 morcov mare, dat pe razatoare
1 buc. ardei gras rosu, tocat marunt
piper
sare
1-2 linguri patrunjel tocat (pentru decor)
cca 230 gr branza data pe razatoare
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Injumatateste pe lungime dovleceii si scoate semintele. Baga-i apoi pentru 5 minute la microunde, ca sa se inmoaie putin.
3. Unge cu putin ulei o tava de copt.
4. Taie carnea in bucatele mici si amestec-o cu sos pesto. Las-o deoparte apoi.
5. Soteaza ardeiul rosu in ulei incins, apoi pune peste el spanacul, morcovul si carnea. Potriveste de sare si piper.
6. Adauga branza.
7. Umple dovleceii cu aceasta compozitie, pune-i in tava tapetata cu hartie de copt si baga-i in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 20-230 de minute.
Serveste-i cu frunze de patrunjel si cu putina branza.
Sursa: Bzi.ro

Ingrediente:

2 buc. dovleac placintar
2 buc. piept de pui
100 gr sos pesto
cca 450 gr baby spanac, tocat marunt
1 morcov mare, dat pe razatoare
1 buc. ardei gras rosu, tocat marunt
piper
sare
1-2 linguri patrunjel tocat (pentru decor)
cca 230 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Injumatateste pe lungime dovleceii si scoate semintele. Baga-i apoi pentru 5 minute la microunde, ca sa se inmoaie putin.

3. Unge cu putin ulei o tava de copt.

4. Taie carnea in bucatele mici si amestec-o cu sos pesto. Las-o deoparte apoi.

5. Soteaza ardeiul rosu in ulei incins, apoi pune peste el spanacul, morcovul si carnea. Potriveste de sare si piper.

6. Adauga branza.

7. Umple dovleceii cu aceasta compozitie, pune-i in tava tapetata cu hartie de copt si baga-i in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 20-230 de minute.

Serveste-i cu frunze de patrunjel si cu putina branza.

Sursa: Bzi.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri