Doua retete simple de post ale parintelui Efrem de la manastirea Dervent, acolo unde este mormantul lui Aurelian Preda! Preotul este un adevarat masterchef


Parintele Efrem Bandarica este un maestru in bucatarie, iar bucatele pregatite de el si cu care-i ospateaza pe cei care stau la manastire sau doar poposesc acolo sunt adevarate opere de arta.

In perioada postului, parintele Efrem are retete delicioase, pe care le ofera tuturor celor care i le cer. De altfel, o buna parte dintre acestea le-a publicat in revista “Leacuri si retele manastiresti”.

Chiar si simplele salate pregatite de parinte arata ca mici opere de arta, de care parintele este tare mandru.

 "Broccoli fiert cu putina sare si mujdei de usturoi"

Brocoli se fierbe. “De cand incepe apa sa fiarba puneţi Broccoli si lasati 10 minute  sa clocoteasca. In apa adaugati putina sare si putin ulei de masline apoi scurgeti foarte bine de apa”, explica parintele.

Cat despre pasta de mujdei, acesta are o reteta speciala

Ingrediente: 3 capataini de usturoi, 100 ml ulei, sare, o lamanie si 5 linguri de apa minerala

Preparare: Usturoiul se piseaza bine cu sare si se freaca pana devine pasta, apoi adaugam uleiul putin cate putin, pana devine o pasta mai groasa. Apoi in apa minerala se adauga zeama de la lamaie, dupa care se adauga peste mujdei si frecam pana devine o pasta foarte groasa si alba.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cheesecake de ciocolata in 3 culori, fara coacere - cea mai gustoasa reteta!

ȘOC! O celebră vedetă din România este ANALFABETĂ! Cum s-a dat de gol

Reteta pentru Florii - Uite cum sa faci un crap la cuptor delicios

Reteta delicioasa - pui cu fasole verde

Reteta delicioasa - Ceafa de porc cu sos de smantana si capere

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 28 ianuarie 2021! O zodie are neliniște și zbucium în relația de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri