Reteta delicioasa - Ceafa de porc cu sos de smantana si capere


Prepara o reteta delicioasa de porc cu sos de smantana si capere. Nu ai cum sa ii rezisti!

Ingrediente

6 felii ceafă de porc

1 cub unt

200 g smântână

2-3 linguri capere

50 ml vin alb

sare

piper

1 lingură oţet

măsline

½ legătură pătrunjel

Preparare

1. Fierbi ceafa în apă cu puţină sare. Când este gata, o scurgi şi-o laşi să se răcorească.

2. Pui într-o tigaie la încins untul şi când este topit, adaugi caperele şi oţetul şi laşi să dea câteva clocote. Stingi cu vin apoi adaugi smântâna, omogenizezi bine şi potriveşti de sare şi piper.

3. Aşezi carnea într-un vas termorezistent, adaugi sosul de capere şi smântână, pătrunjelul tăiat mărunt şi dai la cuptor. Întorci din când în când carnea, ca să se îmbibe mai bine în sos. Când acesta s-a îngroşat suficient, poţi servi asezonat cu măsline, după preferinţă.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri