Dieta cu orez - De ce este considerată CEA MAI EFICIENTĂ DIN LUME şi cum se ţine

Dieta cu orez - De ce  este considerată CEA MAI EFICIENTĂ DIN LUME şi cum se ţine
Dieta cu orez - De ce este considerată CEA MAI EFICIENTĂ DIN LUME şi cum se ţine

Dietă cu orez este o alternativă accesibilă pentru regimurile complexe, căci are la baza un ingredient foarte uzual: bogat în carbohidraţi şi proteine, orezul este o cereală care poate ajută la slăbire, atât timp cât este consumat corespunzător.

Principiile dietei cu orez

Dietă cu orez este un tip de regim de slăbire care necesită o atenţie deosebită, căci greşelile se pot face cu uşurinţă. Dietă cu orez are câteva principii care trebuie respectate, în caz contrar fiind afectate rezultatele dietei. Aşadar, principiile de baza ale dietei cu orez sunt:

Cantitatea – această poate varia considerabil în funcţie de tipul de orez pe care îl alegi.

Un orez cu un aport mic de calorii se va recomandă pentru un consum frecvent şi într-o cantitate mai mare. Tipurile de orez cu un aport mare de calorii se va consumă în cantităţi cu mult mai mici.

Gătirea – orezul nu se poate consumă altfel decât gătit. În mod obişnuit, acesta se fierbe şi se prepară în mai multe modalităţi. În dietă cu orez este indicat să fierbi orezul şi apoi să îl asezonezi.

Nu supune acelaşi orez mai multor proceduri de gătire spre a obţine o savoare aparte, căci vei deteriora atât textura boabelor, cât şi conţinutul nutritiv al acestora. Poţi alege un orez prefiert pe care să îl găteşti ulterior sau să îl adaugi în mai multe feluri de mâncare.

Combinarea – dietă cu orez nu înseamnă un consum exclusiv de orez fiert. Este adevărat că orezul este alimentul de baza al dietei, dar acesta se poate combină cu uşurinţă cu mai multe alimente.

Combinaţia ideală pentru dietă cu orez este aceea a orezului, indiferent de sortiment, cu legume. Orezul poate fi folosit şi că garnitură sau în salate, dar şi în preparate mai deosebite, bune pentru dietă, că sushi. De asemenea, pentru a fi consumat individual, orezul poate fi condimentat, cu turmeric, rozmarin, cimbru, sare şi piper, sau servit cu sosurile adecvate, că cel de soia, spre exemplu.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

CANCERUL care nu doare si nu are simptome. Din ce in ce mai multe femei află PREA TARZIU că îl au

Am aflat secretul teribil al soacrei mele, iar acum nu știu ce să fac! Cum aș putea să îi spun soțului așa ceva!?!

Ți se face pielea de găină! Mama Teodorei Marcu, distrusă de durere la aproape 3 săptămâni de când și-a pierdut fiica. Ipostaza sfâșietoare în care a fost surprinsă femeia

Horoscop săptămânal 23 - 29 iunie 2025: AVERTISMENT ȘOC și DESTINE ZDRUNCINATE! Acești nativi sunt loviți de ghinion și risc maxim de nefericire. Sunt pe lista neagră a stelelor. Ce trebuie să faci ca să eviți dezastrul ce se apropie

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir? ASTA sigur nu ştiai despre rădăcina parfumată

Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”! Andreea Mantea a făcut anunțul neașteptat

Doctoriță ucisă de iubit, tot medic! Au urmat zile întregi de chin pentru femeie. Cei doi lucrau la același spital


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies