Șatena a preparat și o rețetă de omletă proteică cu somon, brânză și salată.
Diana Bart este, printre altele, și o bucătăreasă desăvârșită, iar acest lucru se poate vedea în filmulețele pe care obișnuiește să le posteze în mediul online, acolo unde le arată urmăritorilor săi diverse rețete sănătoase, pe care le consumă aceasta, pentru un stil de viață potrivit. De această dată, în cursul zilei de ieri, a pregătit și o rețetă extrem de sănătoasă care oferă organismului mai multe proteine: omletă cu somon, brânză și salată.
Modul de preparare este unul mai mult decât ușor, fiind nevoie doar de câteva ingrediente care se adaugă deasupra omletei, astfel încât să se formeze ca un sandviș proteic, perfect pentru a se consuma dimineața, ca mic dejun. Cu alte cuvinte, omleta clasică a fost îmbunătățită, atunci când a adăugat și alte ingrediente precum: pastă de brânză, somon afumat, susan, salată și nu numai atât.
Omletă proteică cu somon, brânză și salată, pregătit ă de Diana Bart
Citește și: Rețeta de ardei umpluți pregătită de Diana Bart. “Sunt delicioși, cu puține grăsimi și multe proteine”
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
"Dacă vă gândiți încă ce să pregătiți pentru mic dejun, vă las aici alegerea mea de astăzi: o omletă delicioasă și proteică, gata în 5 minute.", a menționat aceasta, în descrierea fotografiilor postate.
Ingrediente
- 2 ouă
- pastă de brânză fără lactoză (*chiar dacă nu aveți intoleranță la lactoză, această variantă este mult mai ușor de digerat)
- somon afumat
- susan *profit și îl adaug, este o foarte bună sursă de calciu
- salată Pak Choi* este crocantă și gustoasă, este plină de fibre, vitamine, minerale și alți nutrienți
- lime
- ulei de măsline
- sare celtică *nu este rafinată și își păstrează astfel proprietățile
- piper
Mod de preparare
- "Încingem tigaia și adăugăm doar un pic de ulei de floarea-soarelui presat la rece, apoi ouăle bătute bine, cu sare.
- Lăsăm să se coacă pe ambele părți câte 1 minut maxim, ca să o putem întoarce ca pe clătită.
- Ungem omleta cu pastă de brânză, adăugăm somonul, presărăm susanul și piperul.
- Asezonăm cu salata peste care am pus ulei de măsline, sare și lime.
- Poftă bună!", a explicat Diana Bart, în descrierea fotografiilor postate pe pagina sa de Instagram.