Desertul copilariei: prajitura rapida cu nuci! Este delicioasa!

Desertul copilariei: prajitura rapida cu nuci! Este delicioasa!
Desertul copilariei: prajitura rapida cu nuci! Este delicioasa!

In orice moment al zilei este perfecta! Va puteti juca cu aromele, pe langa scortioara mai merge si putina nucsoara amestecata cu putin ghimbir si cuisoare.

 

Ingrediente:
- 2 oua
- 1 cana zahar
- 1 cana lapte batut
- 1 cana nuci pisate
- 1 cana faina
- 1 pahar ulei (80 ml)
- 1 lingura cu varf dulceata
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins intr-o lingura de zeama de lamaie
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare: preincalziti cuptorul la 189 grade Celsius. Pregatiti o tava medie, pe care o tapetati cu hartie de copt.
Intr-un bol mare bateti ouale cu zaharul si un praf de sare. Cand totul capata consistenta unei creme, adaugati uleiul, putin cate putin si dulceata.Turnati
laptele batut si faina.
La sfarsit adaugati bicarbonatul stins, nucile si scortisoara.
Turnati compozitia in tava si dati-o la cuptor pentru 40-45 de minute. Dar, inainte sa o scoateti, o incercati in mijloc cu o scobitoare, daca iese curata inseamna ca prajitura este coapta.
O lasati in tava sa se raceasca si dupa o taiati cuburi.
Sursa, sursa foto: isabelacuisine.ro

Ingrediente:

- 2 oua
- 1 cana zahar
- 1 cana lapte batut
- 1 cana nuci pisate
- 1 cana faina
- 1 pahar ulei (80 ml)
- 1 lingura cu varf dulceata
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins intr-o lingura de zeama de lamaie
- 1 lingurita scortisoara


Mod de preparare: preincalziti cuptorul la 189 grade Celsius.

Pregatiti o tava medie, pe care o tapetati cu hartie de copt. Intr-un bol mare bateti ouale cu zaharul si un praf de sare. Cand totul capata consistenta unei creme, adaugati uleiul, putin cate putin si dulceata.Turnati laptele batut si faina. 

La sfarsit adaugati bicarbonatul stins, nucile si scortisoara. Turnati compozitia in tava si dati-o la cuptor pentru 40-45 de minute. Dar, inainte sa o scoateti, o incercati in mijloc cu o scobitoare, daca iese curata inseamna ca prajitura este coapta. O
lasati in tava sa se raceasca si dupa o taiati cuburi. 

Sursa, sursa foto: isabelacuisine.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Motivul pentru care Laura Cosoi a ales să plece din țară înainte de Crăciun. Unde va petrece actrița sărbătorile: „Te învață să trăiești fără grijă.”

Povestea urâtă din spatele succesului! Drama pe care a trăit-o până acum 3 ani femeia care astăzi e cunoscută de vedete și personalități din România

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Edi, primele declarații după ce a fost eliminat din „Casa Iubirii”! CE A PUTUT să spună fostul concurent despre Moldo și Dorobanțu abia după ce a plecat acasă: „O să rămân în relații bune cu amândoi probabil. Nu am rămas certat cu nimeni”

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

EXCLUSIV INTERVIU Alina Sorescu, pregătită să o ia de la zero în 2026! Artista ne-a dezvăluit unde își va petrece sărbătorile!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies