Descoperă metoda revoluționară a bucătarilor pentru a fierbe cartofii. Trucul uimitor ce transformă rețetele tale în adevărate delicii!

Descoperă metoda revoluționară a bucătarilor pentru a fierbe cartofii. Trucul uimitor ce transformă rețetele tale în adevărate delicii!
Trucul genial pentru fierberea cartofilor

Cartofii sunt, fără doar și poate, printre cele mai consumate legume din întreaga lume. Bucătarii profesioniști au dezvăluit un truc genial pentru fierberea cartofilor, pentru a le oferi un gust de senzație. Iată despre ce este vorba!

Bucătarii profesioniști au un truc secret pentru ca leguma respectivă să aibă un gust senzațional. În momentul în care fierb cartofii, gospodinele trebuie să adauge în apa fierbinte și puțină zeamă de lămâie, după ce cartofii sunt aproape gătiți. Totodată, acest truc va ajuta și la păstrarea culorii albe a cartofului. Gospodinele care vor folosi acest truc, vor avea pe masă o garnitură delicioasă și sănătoasă pentru toată familia.

Cartofii noi sunt consumați de majoritatea românilor datorită faptului că necesită mai puțin efort în momentul în care se curăță. Cu toate astea, există o soluție eficientă și pentru acest lucru, mai exact, aceea de a turna apă într-un castron mare. Mai apoi, trebuie să pui sarea și legumele. Cartofii trebuie să stea în apa cu sare aproape 15 minute. Însă, dacă nu îți dorești să folosești sare, poți adăuga o lingură de zeamă de lămâie.

Citește și: Cu ce poți înlocui untul sau laptele din piure. Va fi la fel de gustos și pufos

Trucul genial pentru fierberea cartofilor[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Rețetă de Supă cremă de dovleac cu creveți. Gustoasă și rapidă!

Sfaturile utile ale bucătarilor profesioniști

De asemenea, bucătarii mai folosesc și multe alte trucuri în momentul în care gătesc. Așadar, este recomandat să folosești o lingură de oțet pentru ca legumele să rămână întregi și gustoase în timpul fierberii. Mai apoi, poți pune condimentele care îți plac. Gospodinele sunt de părere că cel mai bine cu această legumă se potrivesc frunzele de dafin, rozmarinul, ceapa și usturoiul.

Cu toate astea, câțiva bucătari adaugă în oala în care fierb cartofii  și crenguțe de mărar și pătrunjel, deoarece verdeața dă un gust mult mai special legumelor.

Citește și: Cum să faci un burger mai bun decât la restaurant. Trebuie să ții cont de aceste patru secrete

Trucul genial pentru fierberea cartofilor[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Rețetă ușoară de Biluțe de brânză. Un preparat sănătos și rapid

De asemenea, este necesar să consumi cartofi datorită faptului că ei conțin fibre, și au mai puține calorii. Mai mult decât atât, cartofii  sunt o adevărată sursă de potasiu care reușesc să mențină nervii și mușchii în funcțiune, iar potasiul contracarează efectul sodiului asupra hipertensiunii arteriale. Totodată, cartofii sunt un adevărat ajutor pentru persoanele care se confruntă cu probleme cu somnul. Astfel că, este o idee foarte bună să incluzi cartofii fierți în meniul cinei cu familia, notează  Playtech.ro

Trucul genial pentru fierberea cartofilor[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Trucuri care te ajută să păstrezi roșiile proaspete. Datorită lor, te poți bucura de roșii gustoase mai mult timp

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

3 diete de slăbit, recomandate femeilor de peste 50 de ani. Specialiștii spun că fac minuni

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies