Delicios! Prepara o placinta de dovleac cu aluat de foietaj!


Aceasta este cea mai rapida reteta de placinta. Alina Laufer iti spune ce ai de facut.

 

Ingrediente
2 foi aluat de foietaj
1 kg dovleac
8-10 linguri de zahar
1 lingura de scortisoara
100 g nuca tocata
1 pliculet zahar vanilat
Mod de preparare
Radeti dovleacul si amestecati-l cu 2 linguri de zahar. Lasati-l la scurs aprox 15 min, puneti restul de zahar, zaharul vanilat , nuca si scortisoara.
Tapetati masa de lucru cu faina, intindeti prima foaie, umpleti-o cu jumatate din cantitatea de dovleac, rulati-o cu grija si asezati-o intr-o tava in care ati pus hartie de copt.Procedati la fel si pt a doua foaie.
Coaceti la foc potrivit timp de 40-45 de min. Taiati dupa ce se raceste.

Ingrediente

2 foi aluat de foietaj
1 kg dovleac
8-10 linguri de zahar
1 lingura de scortisoara
100 g nuca tocata
1 pliculet zahar vanilat


Mod de preparare


Radeti dovleacul si amestecati-l cu 2 linguri de zahar. Lasati-l la scurs aprox 15 min, puneti restul de zahar, zaharul vanilat , nuca si scortisoara. 

Tapetati masa de lucru cu faina, intindeti prima foaie, umpleti-o cu jumatate din cantitatea de dovleac, rulati-o cu grija si asezati-o intr-o tava in care ati pus hartie de copt.Procedati la fel si pt a doua foaie. 

Coaceti la foc potrivit timp de 40-45 de min. Taiati dupa ce se raceste.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri